PAMUKKALE

BAŞKAN ERTEMUR ZABITA HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN ERTEMUR ZABITA HAFTASINI KUTLADI
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, her yıl kutlanan Zabıta haftası nedeniyle Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Ertemur, “Zabıta, belediyemizin vatandaşlarımızla ilk temas noktasıdır. Biz Pamukkale Belediyesi olarak ‘Vatandaşlarımız her zaman halkıdır’ anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kamunun topluma yansıyan yüzü olan zabıtalar her yıl 1-7 Eylül tarihlerinde Zabıta Haftası’nı kutluyor. Ülkemizde 1826 yılı belediyelerde zabıtaların kuruluş yıl dönümü olarak kabul edilirken Eylül ayının ilk haftası da Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Başkan Yardımcısı Himmet Yavaş ile birlikte Zabıta Haftası nedeniyle Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürü Nevzat Dikkat’in karşıladığı Başkan Ertemur, zabıta olarak görev yapan mesai arkadaşları ile bir araya geldi.



Müdür Dikkat’e çiçek vererek Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Ertemur, “Sizler belediyemizin çok önemli birimlerinden birisiniz. Bu tür kutlamalar sembolik oluyor tabi, asıl önemli olan birbirimizin değerini her zaman bilmek. Biliyorum göreviniz zor, 7/24 gece gündüz çalışıyorsunuz. Vatandaştan gelen tüm olumsuzlukları sizler göğüslüyorsunuz. Sizler belediyemizin omurgasısınız. Vatandaşla karşı karşıya ilk sizler geldiğiniz için sizin olumlu, olumsuz hareketiniz belediyenin imajını belirliyor. Bu çok önemli. Biz her zaman için ‘Vatandaş her zaman haklıdır’ anlayışını devam ettireceğiz. Sizlere kazasız belasız görevler diliyorum. Siz kıymetli mesai arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon