BABADAĞ

BAŞKAN ATLI VE KAYMAKAM ACAR MASA TENİSİNDE KOZLARINI PAYLAŞTI

BAŞKAN ATLI VE KAYMAKAM ACAR MASA TENİSİNDE KOZLARINI PAYLAŞTI

Amatör sporlara ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için her sezon öncesi yapılan Amatör Spor Haftası kutlamaları Babadağ’da da başladı. Etkinlikte Başkan Atlı ve Kaymakam Acar masa tenisi oynayarak kozlarını paylaştı.

 Amatör spora vatandaşların ilgisini arttırmak ve vatandaşları spora yöneltmek için her sene spor sezonu öncesi kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri bu sene 3-9 ekim tarihleri arasında kutlanıyor. Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Babadağ’da amatör spor etkinlikleri yapıldı. Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir dizi etkinlik dün yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Müdürlük binası önünden Babadağ Çarşı Meydanı’na yürüyen sporcular, öğretmenler ve öğrencilere halk da destek verdi. Etkinliklere Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Babadağ Kaymakamı Berk Acar da katılarak destek verdi.

BAŞKAN ATLI VE KAYMAKAM ACAR MASA TENİSİ OYNADI

Programın devamında Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Çarşı Meydanı’nda spor etkinlikleri yapıldı. Etkinliğe katılan Başkan Atlı ve Kaymakam Acar’ın masa tenisi oyunu renkli görüntülere sahne oldu.

ETKİNLİKLER 1 HAFTA BOYUNCA SÜRECEK

Babadağ Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında bir hafta boyunca Babadağ Kapalı Spor Salonu’nda farklı spor dallarında çalışmalar ve antrenmanların yapılacağı bilgisi verilirken herkes spor yapmaya davet edildi.

BAŞKAN ATLI SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “İlçemizde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde yapılan Amatör Spor Haftası etkinliklerine yoğun katılım oldu. Kortej yürüyüşümüze vatandaşlarımız da katılarak spora desteklerini gösterdi. Burada öğrencilerimiz sporcularımız ve öğretmenlerimizin çalışmalarını desteklemek ve sporun önemini vurgulamak için hazır bulunduk. Spor her anlamda bireyi geliştiren ve disipline eden bir müessesedir. Sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz bir durumdur spor yapmak. Vatandaşlarımıza buradan bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Spor mutlaka profesyonel anlamda yapılmak zorunda değildir. Yediden yetmişe her vatandaşımızın yapabileceği spor dalları mevcuttur. Bu spor dalları ile uğraşmak hem bedeninizi geliştirmenize hem de mental sağlığınızı korumanıza vesile olacaktır. Tüm öğrencilerimizi ve hemşerilerimizi Amatör Spor Haftası vesilesiyle spor yapmaya davet ediyorum.” dedi.


 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon