EKONOMİ

BASİAD’DAN GÖKBEL YAYLASI ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ

BASİAD’DAN GÖKBEL YAYLASI ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ
Babadağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, üyelerine yönelik “Gökbel Yaylası Zirve Yürüyüşü” gerçekleştirdi.

BASİAD tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gökbel Zirve Yürüyüşü ve Çadır Kampı 17-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi.



Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları (PAKDOS) kulübünün rehberlik ettiği, Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekibinin de destek verdiği Babadağ Gökbel Zirve Yürüyüşü, 17 Ağustos Cumartesi günü başladı.



Babadağ Belediye binası önünde misafirlerin çadır ve eşyalarının araca yüklenmesinin ardından başlayan zirve yürüyüşünde katılımcılar, öğleden sonra Gökbel Zirvesine ulaştı. Burada yorgunluklarını atan katılımcılar, akşam yemeğinin ardından kamp ateşinde canlı müzik eşliğinde eğlendi.



Katılımcılar, kurdukları çadırlarda uyku tulumu, battaniye gibi malzeme ve ekipmanların yanı sıra kalın elbiselerle geceyi geçirirken, pazar sabahı yaptıkları kahvaltı sonrası zirveden dönüşe geçti.



Profesyonellere taş çıkartan etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı. BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini, farklı bir deneyim olduğunu belirterek, PAKDOS ve DAK ekibine teşekkür etti. Değirmenci, aralarında olan ve kendilerini yalnız bırakmayan Denizli Milletvekili Şeref Arpacı'ya da teşekkürlerini iletti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon