SPOR

BALTALI GRUP DESK 2 – ŞİŞLİ YEDİTEPE ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 4

BALTALI GRUP DESK 2 – ŞİŞLİ YEDİTEPE ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ 4
Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Lig dokuzuncu hafta maçında Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü, Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun organizasyonuyla Ampute Futbol Süper Ligi sürüyor. Denizli’yi Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Baltalı Grup Denizli Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Esenyurt Engelli gücü Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup etmiş, ikinci maçında Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta maçını oynamayan ve haftayı bay geçiren temsilcimiz dördüncü hafta maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü
karşılaştı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Beşinci hafta maçında ise Baltalı Grup DESK rakibi Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne 5-2, altıncı hafta maçında ise rakibi Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü’ne 2-0 yenilmiş, yedinci hafta maçında ise rakibi Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile 1- 1 berabere kalmıştı. Sekizinci hafta maçında ise temsilcimiz Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı ve karşılaşmadan 6-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Baltalı Grup DESK, dokuzuncu hafta maçında bugün saat 20.00’de başlayan karşılaşmada Altındağ Stadı’nda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı. Baltalı Grup’un golleri 24 ve 32. Dakikada Emin Tiryaki’den gelirken, Şişli Yeditepe’nin golleri 12,30,42 ve 48. Dakikalarda Rodondo’dan geldi. Bu sonuçla temsilcimiz 8 puanda kaldı. Baltalı Grup DESK yarını dinlenerek geçirecek. 16 Haziran Çarşamba günü ise 10. hafta maçında saat 15.00’de bu kez Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü ile karşılaşacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon