POLİTİKA

BAKAN DÖNMEZ İLE CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI

BAKAN DÖNMEZ İLE CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, günün tamamını Denizli’ye ayırdı. Kente enerji ve doğal gaz müjdeleri veren Bakan Dönmez, Belediye ziyaretinde Cumhur İttifakı’nın Denizli temsilcileri AK Parti ve MHP Denizli kurmayları ile bir araya geldi. Buluşmada MHP İl Başkanı Ziya Gökalp’ten Bakan Dönmez’e özel teşekkür geldi.

Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası Bakan Dönmez, Cumhur İttifakı Denizli temsilcileri ile bir araya geldi.

BAKAN BAŞARILAR DİLEDİ
Bakan Dönmez, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP İl Başkan Yardımcıları Yasin Özpek, Hakan Çetinkaya, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip ile buluştu. Buluşmada Cumhur İttifakı’nın Denizli’deki çalışmaları istişare edildi. Bakan Dönmez başarılar diledi.

BAŞKAN GÖKALP’TEN BAKAN DÖNMEZ’E ÖZEL TEŞEKKÜR
Buluşmada MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, Denizli’deki son dönem çalışmaları hakkında Bakan Dönmez ile istişarelerde bulundu. Başkan Gökalp, ayrıca Bakan Dönmez’e Cumhur İttifakı’nın MHP’li İlçeleri Çal ve Buldan’a doğal gaz sözü için özel olarak teşekkür etti.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon