BABADAĞ

BABADAĞ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NDE SON DURUM NE?

BABADAĞ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NDE SON DURUM NE?

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın ilçe ekonomisi için en önemli projelerinden biri olan Babadağ Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımı ile ilgili son durum ne? Belediye Başkanı Ali Atlı, son durumu açıkladı…

ÖZEL HABER
Babadağ ilçesinde Belediye Başkan Ali Atlı’nın önemli projeleri arasında yer alan ‘Küçük Sanayi Sitesi’ için geçen yıl 10 Nisan’da ilk adım atılmış, Babadağ Belediyesi sitenin yapılacağı alan olan, ilçenin atıl durumdaki futbol sahasının tapusunu Gençlik Spor Bakanlığı’ndan devralmıştı. Babadağ Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımı ile ilgili son durum ne?

Başkan Atlı “Babadağ Küçük Sanayi Sitesi, ilçemizin 20 yıldır gündeminde olan bir proje. Arazi problemi yaşamıştık. O konuyu çözdük. Arsamız şu an hazır. İmar ve diğer konularla ilgili Babadağ Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Konu şimdilerde Büyükşehir Belediyesinin masasında. Görüşmelerimiz sürüyor. Büyükşehir Belediyemizle ortak bir noktada buluşup, en kısa zamanda inşaata başlanmasını ümit ediyoruz. Çünkü Babadağ İlçesi’nin Küçük Sanayi Sitesine büyük ihtiyacı var. Babadağ deyince akla sanayi gibi üretim yeri ihracat akla gelir. Ülke ekonomisine ve Denizli ekonomisine katkı sağlayan iş adamlarımızın çalışmalarını zaten anlatmamıza hiç gerek yok doğal olarak biz de Babadağ’da bir tekstil kenti olarak tekstile yatırım yapmak ve üretim alanlarını çoğaltmak adına bir Sanayi Sitesi hazırlamıştık. Denizli Büyükşehir Belediyemizin imar konusunda önümüzü açmasını bekliyoruz. İnşallah oradaki problemleri sıkıntılar çözülür” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon