EKONOMİ

“Z KUŞAĞI SÖZ HAKKI İSTİYOR”

“Z KUŞAĞI SÖZ HAKKI İSTİYOR”

Metropol TV’de Metropol Kadınlar programına konuk olan ve Z kuşağına ilişkin açıklamalarda bulunan Gökdelen İskele A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emel Demir; “Kendilerini tanımaya çalışıyorlar. Ben bunu istiyorum diyebiliyorlar. Ne istediklerini iyi biliyorlar. Özgür ruhlular. Kendilerini ifade edebiliyorlar” dedi.

Metropol TV’de Metropol Kadınlar programına konuk olan Gökdelen İskele A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emel Demir, Zkuşağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Demir; “Z kuşağı benim evimde iki tane var. Çok hoşuma gidiyor kendilerini tanımaya çalışıyorlar. Ben bunu istiyorum diyebiliyorlar. Bu özelliği ben etrafımda da çalışanlardan da bunu gözlemliyorum. Ne istediklerini iyi biliyorlar. O anlamda daha özgür ruhlular. Kendilerini ifade edebiliyorlar. Sadece biraz hazırcılar. Her şey ellerinin altında. Teknoloji yanlarında. Bu özellik onları diğer kuşaklardan farklı kılıyor. Bu özelliği dikkate almak gerekiyor. Aslında emek vermek gerekiyor. Bu özelliği şekillendirmeli. Güzel bir kuşak olarak geliyorlar. Z kuşağı bizden farklı” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon