EKONOMİ

BORSA BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ SEÇİM TARİHİNİ VE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BORSA BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ SEÇİM TARİHİNİ VE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, DTB Yönetimi olarak seçim kararı aldıklarını söyledi ve seçim tarihinin 1 Ekim olduğunu açıkladı. Tefenlili yönetim kurulu ile tekrar aday olduğunu da sözlerine ekledi. Basın toplantısını Metropol TV canlı yayınladı...

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, DTB Yönetimi olarak seçim kararı aldıklarını söyledi ve seçim tarihini 1 Ekim olarak açıkladı. Metropol TV’nin canlı yayınladığı basın toplantısında Tefenlili, kendisi ve yönetiminin tekrar aday olduğunu da kaydetti.

TEFENLİLİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....


Toplamda binin üzerinde üyesi olan Denizli Ticaret Borsası’nda 600 üye oy kullanacak. Çarşaf liste ile gidilecek seçimde 14 meclis üyesi seçilecek. Meclis kendi içinden yönetim kurulunu ve Başkanını seçecek.



Başkan Tefenlili “Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak seçim tarihini 1 Ekim olarak belirledik. Yeniden aynı ekiple devam etmek istiyoruz. Seçimler hem sektörlerimize, hem üreticilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Üyelerimizin seçime katılmasını ve 1 Ekim’de oylarını kullanmalarını istiyoruz. İnşallah güle oynaya hoş bir şekilde seçimleri bitiririz diye diliyoruz” diye konuştu.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon