BABADAĞ

BABADAĞ’DA YAZ DÖNEMİNDE ÜÇ ÖNEMLİ FESTİVAL

BABADAĞ’DA YAZ DÖNEMİNDE ÜÇ ÖNEMLİ FESTİVAL
Babadağ’da Yardan Çayı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yakın dönem çalışmalarını anlatırken, yaz döneminde Denizli ve Babadağlıları üç önemli festivalin beklediğini söyledi. Peki, bu festivallerin programı ve tarihleri ne? İşte Atlı’nın açıklamaları…

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, yakın dönem çalışmalarını paylaşmak için Babadağ’da Yardan Çayı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ALİ ATLI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Başkan Atlı, yaz döneminde Denizli ve Babadağlıları üç önemli festivalin beklediğini söyledi. Peki, bu festivallerin programı ve tarihleri ne? İşte Atlı’nın açıklamaları… “Festivaller bizim için çok önemli. Bu yaz üç önemli etkinlik yapacağız. İlçe halkımızın ekonomik kazanımları için de önemli. Eylül ayının 18’inde Rahvan At Yarışlarını, Ekim ayının 20-21-22-23 tarihlerinde ise Babafest’i yapacağız. Her iki etkinliğimizde sürprizler vatandaşlarımızı bekliyor. Bu arada Temmuz ayında yine bir ilk olan Karavan Kampı ve Karavanfest yapacağız. Hazırlıklarımız sürüyor. 22 – 23 ve 24 Temmuz’da Karaçöplen bölgemizde Türkiye’nin dört bir yanından karavan ve doğa severleri Babadağ İlçemizde ağırlayacağız. Bütün etkinliklerimize tüm Babadağlı ve Denizlili vatandaşlarımızı da bekliyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon