ÇARDAK

ÇARDAK’TA FESTİVAL COŞKUSU

ÇARDAK’TA FESTİVAL COŞKUSU
Çardak’ta üç gün sürecek festival başladı. İlk gün Nigar Muharrem ve Işıl Koç konserine binlerce Çardaklı vatandaş katıldı. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ve Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, vatandaşları Pazar akşamına kadar sürecek festivale davet etti.

ÖZEL RÖPORTAJ
Çardak İlçesi, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Çardak’ta üç gün sürecek 3. Çardak Hambat Kültür ve Sanat Festivali başladı.

Yüzlerce stantın olduğu festival alanında coşku hakimdi. Binlerce Çardaklı, festival alanında Çardak Belediyesi’nin hazırladığı etkinliklere katılırken, güzel bir akşam geçirdi.



Festivalde ilk gün Nigar Muharrem ve Işıl Koç konserleriyle binlerce Çardak’lı vatandaşı coşturdu. Festivalin ikinci gününde Ayşe Dinçer ve Sadi Cesuroğlu, üçüncü gün ise Alı Kınık ve İmran Var konserleri var.



Festival alanında incelemelerde bulunan ve esnaf ile vatandaşlarla sohbet eden Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz Metropol’e konuştu.



Kaymakam Karakurt “3. Çardak Hambat Kültür ve Sanat Festivalimiz Çardak Belediyesi tarafından organize edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklendi. Çardak OSB’deki fabrikalarımızda sponsor oldu. güzel bir festival olmasını diliyorum” dedi.



Başkan Yılmaz ise “Pandemiden dolayı bir süredir yapamadığımız 3. Çardak Hambat Kültür ve Sanat Festivali’ni gerçekleştiriyoruz. Festivalimizi destekleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çardak OSB’deki fabrikalarımıza teşekkür ediyoruz. Festivalimiz hayırlara vesile olsun ve Çardak’ın kültür ve sanat yönünde tanıtımına katkı sağlamış oluruz. Ben buradan Metropol aracılığıyla tüm Denizlilileri ve Çardaklı hemşehrilerimizi festivalimize katılmak için Çardak İlçemize davet ediyorum. Kendilerini en güzel şekilde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon