EKONOMİ

YAMUÇ VE TANRIÖĞEN AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

YAMUÇ VE TANRIÖĞEN AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
Denizlili İş İnsanı Kemal Yamuç’un kızı Berra Yamuç, mobilya sektörünün önemli isimlerinden Bilal Tanrıöğren’in oğlu İbrahim Tanrıöğen ile Kültür Sitesi’nde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Gülhan – Kemal Yamuç çiftinin kızı Berra Yamuç ile Hilal – Bilal Tanrıöğen çiftinin oğlu İbrahim Tanrıöğen; Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi.

NİKAH TÖRENİ İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Nikah sahipleri Yamuç ve Tanrıöğen Aileleri, davetlileri girişte karşıladı. Davetliler ise hem ailelere hem de genç çifte mutluluklar diledi. Nikah törenine davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.



Nikah törenine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun başta olmak üzere, Denizli iş dünyası temsilcileri, Yamuç ve Tanrıöğen Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.



Çiftin nikah akdi şahitliklerini ise İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ile gelin ve damadın akrabaları, yakın arkadaşları yaptı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon