EKONOMİ

AYSİAD ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

AYSİAD ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
AYSİAD Avrasya Yönetici Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetimi Ankara’ya bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık önderliğinde, Dönem Başkanı Hüseyin Erikler ve Genişletilmiş Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Denizli Milletvekillerine ziyaretler gerçekleştirildi.



Ankara’da TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi işleri Başkanı ve AYSİAD üyesi Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk makamlarında ziyaret edildi.


 
AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık “Türkiye Büyük Millet Meclisi Denizli Milletvekili ziyaretlerinde, Derneğimizin çalışmalarını ve AYSİAD olarak tespit ettiğimiz Denizli’mizin sorun ve sıkıntılarını, mevcut ekonomik koşullardan sanayicisinden küçük esnafına kadar nasıl etkilendiğini, beklentilerimizi, ilimizin farklı problemlerini, konuşma fırsatı bulduk.



Ayrıca ilimizin sorun ve sıkıntılarını daha doğru ve hızlı ilgili yerlere aktarımıyla alakalı tüm STK ve odaların katılımıyla lobi çalışmasının yapılmasının önemi dile getirildi. Sivil Toplum Kuruluşu olarak temel hedefimiz bu güçlü ilde, bir ve beraber olup üyelerimizin hayal gücünü arttırmak, yeni yollar çizmelerine yardımcı olmak ve kanunların doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlayarak desteklemektir” ifadelerini kullandı.





HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon