EKONOMİ

TEŞEKKÜRLER DENİZLİ, GELECEK YIL ÇOK DAHA İYİSİ İÇİN HAZIRLANIYORUZ

TEŞEKKÜRLER DENİZLİ, GELECEK YIL ÇOK DAHA İYİSİ İÇİN HAZIRLANIYORUZ
4. PİKTECH 2023 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı Kasım ayı başında Denizli’de düzenlendi. Üç gün süren EGS Park Fuar Alanı’ndaki fuara ilgi yoğun olurken, Termin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Gençay, katılımcılara ve Denizlililere teşekkür ederken, gelecek yılki fuar için şimdiden çalışmalara başladıklarını söyledi.

Termin Fuarcılık tarafından Denizli’de dördüncüsü düzenlenen PİKTECH 2023 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı, bu yıl yoğun ilgi gördü. Fuara 60’ın üzerinde firma katılırken, özellikle sektör temsilcilerinin fuara olan yakın ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Fuarda Denizli Ticaret Odası’nın organize ettiği iplik ve teknolojileri ile ilgili seminerde büyük ilgi gördü. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ile kentteki iş dünyası dernekleri, fuara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Termin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Gençay, katılımcılara ve Denizlililere teşekkür ederken, gelecek yılki fuar için şimdiden çalışmalara başladıklarını söyledi.

Gençay “Yurt içi yanı sıra yurt dışından da gelen nitelikli ziyaretçi profilinden katılımcılarımız memnun oldu. Şimdilerde firmalarımızla daha iyisi nasıl olur onun görüşmelerini yapmaktayız. Destekler ve memnuniyetler bizlerin önünü açıyor ve bizleri güçlü kılıyor. Bu da haliyle zincirleme olarak tabi Denizli’ye ve sektöre fayda sağlıyor. Ben bir kez daha fuarımıza katılan firmalarımıza, ziyaretçilerimize ve bizi destekleyen Denizli’deki oda ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek yıl düzenleyeceğimiz 5. PİKTECH 2023 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı, üzerine koyarak bu yılki fuardan çok daha güzel olacak. Yeni tarihimizi bu yıl sonuna kadar duyuracağız takipte kalın” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon