EKONOMİ

EFSANE GERİ DÖNDÜ: İNFOTÜRK’TEN ÜNİVERSİTELER BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ

EFSANE GERİ DÖNDÜ: İNFOTÜRK’TEN ÜNİVERSİTELER BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ
Üniversiteler Buluşuyor etkinliği uzun aradan sonra yeniden gerçekleşti. İnfotürk Group şirketinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği ‘Üniversiteler Buluşuyor’ etkinliği, pandemi nedeniyle verilen aradan sonra yeniden gerçekleştirildi.

24-26 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen etkinlik 150’nin üzerinde katılımcı ve 60’ın üzerinde üniversite ile 2023 yılına imza atarak yılı kapattı. 20’den fazla üniversite etkinliği gerçekleştiren İnfotürk Group, her etkinlikte olduğu gibi etkinliği katılımcıların memnuniyetiyle tamamladı. Lenovo ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte Cisco, Palo Alto Networks, Td Synnex, Logsign, Nutanix gibi güçlü markalar yer aldı.

Düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan İnfotürk Genel Müdürü Murat Tepeli “2019 yılından bu yana pandemi ile oluşan zorlu dönemi yine güçlü ekibimiz ile başarı ile atlattık. Bu süreç dijitalleşmenin önemini daha fazla vurguladı. Bizde gelişen teknolojiyi müşterilerimizle buluşturmak ve daha hızlı ilerlemek için tüm grup şirketlerimizle daha fazla çalışıyoruz”  diye konuştu.

Sponsorların tamamı ise yeni nesil çözümlerini dinleyiciler ile paylaştı. Etkinlikte İnfotürk & Lenovo işbirliğinden bahsedilirken; DMO katalog firması olarak stok ve ürün temini süreçleri anlatıldı. Üniversiteler için özel çözümler, süreçler ve destekler anlatıldı. Bu işbirliğinin hızlı ve emin adımlarla ilerlediği vurgulandı.

Lenovo Genel Müdürü Emre Hantaloğlu açılışta yaptığı konuşmada, Lenovo markasının pazarda nasıl lider olduğunu anlattı. Bu liderliği İnfotürk iş birliği ile üniversitelerde de artıracaklarına dikkat çekti. Cisco üniversiteler için network ve security çözümlerinden bahsederken, Tdsynnex bu süreçlerde ve dijitalleşme de ilerlemenin önemini vurguladı. Palo Alto Networks,  artık firewall dışında gelişen ve ilerleyen security çözümlerinin firmaları hızla değiştirdiğini ve ihtiyaçlarına çözüm olduğundan bahsetti. Logsign ve Nutanix yeni çözümlerinden ve bu süreçte ki işbirliğini aktardı.  Tüm sponsorların yeni ürünlerini ve çözümlerini anlatan sunumların ardından Hüseyin Turan’ın katılımı ile etkinlik keyifli bir gala gecesi ile tamamlandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon