EKONOMİ

ARİF ZOR İLE “NASIL BAŞARDIM?” PAZARTESİ BAŞLIYOR

ARİF ZOR İLE “NASIL BAŞARDIM?” PAZARTESİ BAŞLIYOR
Yayına başladığı günden bu yana gündem yaratan programları ile Denizli’de ses getiren Denizli Metropol, yepyeni bir programı daha hayata geçiriyor. Arif Zor ile “Nasıl Başardım?” programı Pazartesi günü başlıyor...

1 Haziran tarihinde test yayınlarına başlayan 20 Temmuz’dan bu yana ise farklı formatı, canlı haber bültenleri ve canlı yayın ve programlarıyla Denizli’de gündem yaratan Denizli Metropol yepyeni bir programı daha siz Denizlililerle buluşturuyor.

On beş günde bir Pazartesi akşamları saat 21.30’da Denizli Metropol’de Arif Zor ile “Nasıl Başardım?” programı yayında olacak. Denizli’de iş dünyasının önemli değerleri, bu programda kendileriyle ilgili bilinmeyenleri ve başarı hikayelerini sizlere anlatacak.

Denizli Metropol Kurucusu Arif Zor’un hazırlayıp sunduğu çekimlerini ise Denizli Metropol Prodüksiyon’un yaptığı “Nasıl Başardım?” programının ilki 8 Mart Pazartesi günü saat 21.30’da Denizli Metropol ekranında olacak. İlk programın konuğu Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman… Bu ilgi çekici programı sakın kaçırmayın…


Denizli Metropol’de yayınlanacak bu çok özel programı Metropol’ün resmi yayın platformları olan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook ve Scope’den izleyebilirsiniz.

ARİF ZOR İLE “NASIL BAŞARDIM?” PAZARTESİ 21.30'DA BAŞLIYOR…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon