EKONOMİ

AK PARTİLİ ÖZKAN DENİZLİLİ ESNAFLARLA BULUŞTU

AK PARTİLİ ÖZKAN DENİZLİLİ ESNAFLARLA BULUŞTU
Denizli’deki tüm sektörlerle pandemi nedeniyle fiziken bir araya gelemeyen AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, online buluşmalarına devam ediyor.

Pandemi öncesi olduğu gibi Denizli’nin tüm iş sektörleri ile bir araya gelmeyi sürdüren AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, fiziken olamasa da online buluşmalarına devam ediyor. Özkan son olarak Denizli’deki esnaflarla bir araya geldi. Özkan Denizli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer esnaf odası başkanlarının katıldığı online buluşmada, hem talepleri dinledi hem de esnafa yönelik hükümetin yaptığı icraatları anlattı.



Özkan buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada “Her daim esnafımızın yanındayız. Kovid-19 salgını döneminde 760 bin 71 esnaf ve sanatkarlarımıza Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında yaklaşık 20 milyar lira kredi kullandırdık. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ev sahipliğinde Denizli’deki esnaf odaları başkanlarımızla bir araya gelerek, istişarelerde bulunduk” dedi.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon