POLİTİKA

AK PARTİ’DE SARAYKÖY’E YENİ KADIN BAŞKAN

AK PARTİ’DE SARAYKÖY’E YENİ KADIN BAŞKAN
AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Sait Dikici'nin geçirdiği sağlık sorunu sebebiyle görevinden ayrılması nedeniyle yerine atama yapıldı. Atamayla yeni ilçe başkanı Fatma Demirbakan Kurt oldu.

AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Sait Dikici'nin geçen hafta sağlık sorunu sebebiyle görevinden ayrılmak zorunda kaldığını belirtmesi nedeniyle 5 Eylül'de ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Sarayköy ilçe başkan adayları ile yapılan görüşme sonucu AK Parti Sarayköy İlçe Başkanlığına Fatma Demirbakan Kurt atandı. Sarayköy'ün ilçe başkanı olan Kurt, Denizli'de AK Parti'nin tek kadın ilçe Başkanı olarak dikkat çekti.



AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, atamayı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Güngör, "AK Parti Genel Merkez Teşkilat  Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleriyle AK Parti Sarayköy İlçe Başkanımız Fatma Demirbakan Kurt olarak atanmıştır. Sarayköyümüz için Denizlimiz için Türkiyemiz için hayırlı uğurlu olsun. Fatma Demirbakan Kurt Başkanımıza başarılar diliyorum. Önceki ilçe başkanımız sayın Mehmet Sait Dikici'ye fedakarca çalışmaları için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon