ACIPAYAM

ACIPAYAM ESNAFI İSTEKLERİNİ BAŞKAN ŞEVKAN’A ANLATTI

ACIPAYAM ESNAFI İSTEKLERİNİ BAŞKAN ŞEVKAN’A ANLATTI
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, çarşı esnafını ziyaret ederek şikâyet ve beklentileri dinledi.

Çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Başkan Şevkan, esnafları ziyaret ederek hem sohbet etti, hem de talepleri dinledi.



Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan ve insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Şevkan, Acıpayam Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi.



Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Şevkan, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir ilçede  yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Acıpayam’ımıza  hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.



Başkan Şevkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.



Talepleri dinleyen Başkan Şevkan , esnafları yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmek üzere ziyaretlerine devam edeceğini ifade etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon