ACIPAYAM

ACIPAYAM BELEDİYESİ’NDEN KELEKÇİ’YE YENİ MEYDAN

ACIPAYAM BELEDİYESİ’NDEN KELEKÇİ’YE YENİ MEYDAN
Coğrafi bakımdan geniş bir alana sahip olan Kelekçi Mahallesi’nde Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, eski Belediye binası alanında yapılacak olan meydan düzenlemeleri konusunda mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile istişarelerde bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerdeki incelemelerine devam ediyor. Başkan Şevkan yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: Kelekçi’mizden selam olsun…Kelekçi’mizi biz Acıpayam Merkez gibi düşünüyoruz. Etrafındaki köylerimizin merkezi orası. Pazarı çok büyük. her yönüyle ele alıyoruz. Bu günlerde imar revizyon çalışması yapıldı büyükşehirden geçti. Yakında 18. madde yapılacak. Dere yataklarının ıslahı üzerinde yoğun çalışmalarımız bulunuyor.



Bu arada deprem bölgemizin yoğun acı ve ihtiyaçları nedeniyle Acıpayam Kelekçi Yolumuzu biraz askıya aldık. Fakat unutmadık. Bundan sonraki sürecimizde kesinlikle çok yoğun şekilde ısrarcı olacağız. Çayımızın kirliliği konusunda ise ne denirse haktır. Bu konuda da kararlı tutumumuzu sürdürüp artık sonuç almak istiyoruz. Bugün arkadaşlarımızla 1980’li yıllarda yapılan ve depremsellik olarak bakıldığında sıkıntılı olan belediye binamızın yerine yapılacak olan bodrum kat zeminde iş yerleri 1. ve 2. katlarda düğün salonu ve misafirhane gibi hizmet alanlarının olacağı yeni projemizi yerinde değerlendirdik. Bize eşlik eden sevgili muhtarım, kıymetli başkanım Ramazan Hocam ve teknik çalışma arkadaşlarım ile birlikte değerlendirme yaptık. Şimdiden Kelekçi’mize hayırlı olsun” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon