EKONOMİ

ABALIOĞLU HOLDİNG KADIN İSTİHDAMINA ÖNCELİK VERİYOR

ABALIOĞLU HOLDİNG KADIN İSTİHDAMINA ÖNCELİK VERİYOR
Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Abalıoğlu Çaputçu, Denizli Metropol’de Metropol Kadınlar programında Abalıoğlu Holding’deki kadın istihdamına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Metropol Kadınlar programına katılan ve Şule Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Abalıoğlu Çaputçu, Abalıoğlu Holding’deki kadın istihdamına verdikleri önemi anlattı.

BEYZA ABALIOĞLU ÇAPUTÇU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Çaputçu “Pozitif ayrımcılık kesinlikle yapıyoruz. Ben kendi adıma bunu söyleyebilirim. İnsan kaynaklarında bulunduğum zamanlarda bunu yaptım. Bende mülakatlara giriyorum.  Mülakatın birinde bir kadın vardı ve çok iyiydi.  Diğer mülakata giren arkadaşlarımız “Bunu almayalım” dediler. ‘Hamile kalır’ diye yorumlandı. Ben bunu kabul etmedim. Her kadın hamile kalabilir. Kadını işe aldık. Bir süre sonra çalışanımız hamile kaldı. Geri döndü izninden sonra ve çok başarılı. Zaman geçti ve işinde yükselim sağladı. Bizim kadın istihdamımız yüzde 20. Çok fazla değil ama daha iyi olması için çalışıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon