BEYAĞAÇ

7 ASIRLIK EREN GÜNLERİ BEYAĞAÇ'TA BAŞLIYOR

7 ASIRLIK EREN GÜNLERİ BEYAĞAÇ'TA BAŞLIYOR

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Beyağaç yöresinin en önemli sosyal - kültürel etkinliklerinden biri olan her yıl ağustos ayının son perşembe günü gerçekleştirilen, “Geleneksel Eren Günü Etkinlikleri” kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Her yıl ağustos ayının son perşembe günü gerçekleştirilen, ‘Geleneksel Eren Günü’ etkinlikleri, bu yıl 24-25 Ağustos 2022 Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, ‘Geleneksel Eren Günü’ etkinlikleri nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklamasında bulundu.

Başkan Akçay; “ Beyağaç Belediyesi’nin katılımcılara lojistik destek sağlayacağı ve gece Kartal Gölü kenarında konaklayan konuklara yakacak odun, aydınlatma gibi konularda yardımcı olacağı, Geleneksel Eren Günü Etkinlikleri her yıl olduğu gibi çarşamba akşamı başlayıp, perşembe günü öğle sonu tamamlanacaktır. Bu yıl etkinlik kapsamında; KALEBEY Yerel Eylem Grubu Derneği’nin fotoğraf sergisi, Beyağaç Belediyesi Mehmet Yüksel Toplantı Salonu’nda, yarın saat 16.30’da açılacak olup, aynı gün ve yerde saat 17.00’de Pamukkale Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İzmir Ege Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi gibi farklı üniversitelerden akademisyenlerin katılacağı panel gerçekleştirilecektir. Panel sonrası katılımcılar Eren Günü Etkinliklerini izlemek ve katılım için Kartal Gölü kamp alanına taşınacaktır. Yangın sezonu olması nedeniyle belediye, güvenlik kuvvetleri ve orman teşkilatınca olağanüstü önlemlerin alınacağı ve yol güzergâhında sıkı denetimlerin yapılacağı etkinliğe ilgi duyan herkes davetlidir” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon