EKONOMİ

30 YILI DEVİREN DENİZLİLİ FİRMANIN YENİ HEDEFLERİ NE?

30 YILI DEVİREN DENİZLİLİ FİRMANIN YENİ HEDEFLERİ NE?
30 yıldır Kaleiçi’nde hizmet veren Özgören Grup, şimdilerde Sümer Mahallesi 3 sanayi sitesinde 2 bin metrekarelik bir shoowromda Denizli Halkı’na hizmet veriyor. Özgören Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören, firma olarak hem çalışmalarını hem de hedeflerini anlattı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Özgören Grup 30 yıldan bu yana hizmet verdiği Kaleiçi’nden 3. Sanayi Sitesi’ne taşınarak, yeni mağazasında Denizli Halkı’nı 300’dan fazla marka ve ürünle buluşturdu. Özgören Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören, firma olarak hedeflerini Metropol’e anlattı.

CAHİT ÖZGÖREN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Özgören Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören “Özgören Grup 30 yıldır hırdavat, nalburiye, ankastre, beyaz eşya, teknik hırdavat alanlarında hizmet veriyor. Ben işletmenin üçüncü kuşağıyım. Biz inşaat, sanayi, dekorasyon ve yaşamın olduğu her yere hizmet veriyoruz. 300’ün üzerinde marka satışımız var. Denizli’deki ticari hacim, kentteki sanayinin büyüklüğü, inşaat sektöründeki ivme nedeniyle bizde işimizi büyüttük ve standartlarımızı genişlettik. Denizli halkının ilgisi çok güzel. Denizli halkı yaşamayı seven, evini ofisini güzelleştirmeyi, yenilikleri çok seviyor. Burası bir ticaret ve sanayi şehri. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Biz yürüdüğümüz yoldan ve yaptığımız işten memnunuz. Umarım müşterilerimizde bizden memnundur” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon