Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

462 Yazı

(EKOPOLİTİK) ZOLAN YİNE ADAY, ANCAK…

**BU HABERLER YARINDAN İTİBAREN BU KÖŞEDE..

Haziran genel seçimleri öncesi politikanın Anadolu’daki önde ili Denizli’de siyaset ısınmaya başladı. 13 Kasım’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 24 Kasım’da ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor.





Yine Kasım ayında Denizli’ye gelmesi beklenen liderler arasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de var.




Türk Dünyası Belediyeler Birliği yönetimlerinde Denizli’den 2 isim yer alıyor. 130 belediyenin üye olduğu Sağlıklı Kentler Birliği Meclis toplantısı geçtiğimiz hafta Denizli’de yapıldı.



Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki iki gün süren toplantıya ev sahipliği yaparken; Enerji Kentleri Birliği Başkanı, TDBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da zirvenin önemli aktörü oldu.



Bu arada Denizli’de politikanın yakıcı bir hal aldığı şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ismi siyasi kulislerin en başına yerleşti. Zolan’la ilgili en yaygın kulis haberinin başlığını ise “Zolan yine aday, ancak…” vurgusu oluşturuyor.




CHP’li tanınmış iş insanı ve turizm yatırımcısı Abdurrahman Karamanlıoğlu CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu CHP Genel Merkez Yöneticilerine şikayet etti. Bu haberler ve politik kulisler yarından itibaren bu köşede. Sakın kaçırmayın…

fixed-whatsapp-icon