Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

464 Yazı

(EKOPOLİTİK) ZEYBEK; “DENİZLİ’DE YARIŞ KIYASIYA!”

**CHP; BURSA, BALIKESİR, DENİZLİ VE MANİSA’YI GÖZÜNE KESTİRDİ



CHP’nin 31 Mart için hayli iddialı olduğu, Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da kazanmaya çok yakın bir yerde bulunduğu öne sürüldü.



sondakika.com sitesinin haberine göre; CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çeşitli illerdeki son durumlara ilişkin bilgiler verdi.





DENİZLİ'DE KIYASIYA YARIŞ VAR!
AK Parti yönetimindeki Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da seçimi kazanmaya çok yakın olduklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Balıkesir ve Denizli'de de kıyasıya bir yarış olduğunu belirtti.



Zeybek, “Bu seçimde CHP’nin kazandığı Büyükşehir sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bunların başında da Bursa, Balıkesir, Denizli ve Manisa var” dedi.



KARADENİZ BÖLGESİNE DİKKAT ÇEKTİ
CHP'nin yönetimde olmadığı ama kazanmaya çok yakın olduğu ilçeleri de sıralayan Zeybek, Karadeniz bölgesine dikkat çekti ve "Rize'de Pazar, Ardeşen, Hemşin, Çamlıhemşin; Trabzon'da Ortahisar, Maçka, Düzköy, Beşikdüzü; Giresun'da Bulancak, Eynesil; Ordu'da Altınordu; Samsun'da Altınkum. Ayrıca Sinop, Kastamonu, Zonguldak. Yani Karadeniz'e bir bütün baktığınızda belediyelerimizin sayısında ciddi bir artış olacak" ifadelerini kullandı.



"KÜÇÜK YERLERDEKİ İSTİFALAR SIKINTI YARATIYOR"
Gökan Zeybek ayrıca; CHP yönetiminde olup iktidara geçme ihtimali olduğu söylenen kentler Artvin, Antalya ve Edirne'ye dair de bilgi verdi. Artvin'de CHP'li belediye başkanının aday gösterilmeyince İYİ Parti'den aday olduğunu hatırlatan Zeybek, "Küçük yerlerde siyasetçilerin istifa edip başka partiye geçmesi sıkıntı yaratıyor. Şu anda Artvin'deki problem CHP'li iki adayın da yarışın içinde olması" diye konuştu.
fixed-whatsapp-icon