Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

465 Yazı

(EKOPOLİTİK)  YEREL YÖNETİMLERDE ATAMA RÜZGARI!

**CHP’Lİ BELEDİYELERDE “DEĞİŞİM VAKTİ!”

**DOĞAN’IN YARDIMCILARI TAMAM, ERTEMUR’DA 2 YARDIMCI TAMAM, DİĞERLERİNE VAR ZAMAN!




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu A takımı listesinde yer alan 3 ismi belirlerken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak “Efsane Başkan Ali Marım’ı”, Büyükşehir Genel Sekreteri olarak Belediye Maliyesi Uzmanı Bülent Bozbaş’ı ve DESKİ Genel Müdürlüğü için ise PAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Aydın’ı seçti.





BÜYÜKŞEHİR’DE “DEĞİŞİM VAKTİ!”
Öte yandan BELTAŞ Genel Müdürlüğü’ne ise İbrahim Doğan getirilirken, Kültür A.Ş.’ye ise Denizli'de medya sektörünün tanınmış isimlerinden Ahmet Çağın'ın düşünüldüğü kaydedildi.



Bu arada ilk günden itibaren kurumda kendi çalışma arkadaşlarını belirlemeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Genel Sekreter Yardımcıları ile “bazı daire başkanlarını” değiştireceği de gelen haberler arasında.





DOĞAN’IN BAŞKAN YARDIMCILARI TAMAM!
31 Mart seçimlerinde yüzde 58’lik büyük bir destekle (Rekortmen Başkan Mansur Yavaş’ın oranına yakın) destekle ikinci dönemi için yeniden seçilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni dönemde yardımcılıklarını yapacak isimlerin tamamını belirledi. Aynı zamanda Belediye Meclisi Üyesi de olan Fatma Atıcı Bakcan, Osman Bartal ve Osman Tığ’ın Başkan Yardımcılıkları daha önce belli olmuştu.



Pazartesi günü yapılan toplantıda Doğan’ın memur ve müdür statüsündeki 3 Başkan Adayı daha belli oldu. Fatma Atıcı Bakcan, Osman Tığ ve Osman Bartal’dan sonra memur kadrosundan Emrah Karan, Hüdai Tirit ve basından tanıdığımız Ayşe Güven de Başkan Yardımcılıklarına getirildi. Böylece Başkan Şeniz Doğan belediyecilikte ve politikada tecrübeli isimlerle birlikte genç ve çalışkan bir ekiple yola devam kararı aldığını göstermiş oldu.



ERTEMUR’DA 2 BAŞKAN YARDIMCISI TAMAM, DİĞERLERİ İÇİN VAR ZAMAN!
Öte yandan söz verdiği gibi seçimi kazandığı günden beri “sokakta olan” Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yardımcılarından bazılarını belirledi ve kendini yine ilçenin cadde ve sokaklarına; halkın arasına attı. İlk iş olarak Pamukkale Belediyesi adının önüne “Türkiye Cumhuriyeti ve T.C.” kısaltmasını yazdıran Ertemur Pamukkale İlçesi’nin yeni dönemini başlattı.



YAVAŞ’TAN SONRA ÇİZMECİOĞLU BAŞKAN YARDIMCISI!
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un da yönetici kadrosu ve yeni Başkan Yardımcıları belli olmaya başladı. CHP eski İl Başkanlarından ve SMMMO Denizli eski Şube Başkanı (Meclis 1. sıra üyesi) Himmet Yavaş ismi ilk başkan yardımcısı olarak kesinleşirken, yine Belediye Meclisi Kadrosu’ndan kentin tanınmış politik isimlerinden Avukat Uğur Çizmecioğlu’nun da Pamukkale Belediye Başkan Yardımcılığı büyük oranda netleşti.



ATAMAN’DAN MARIM’A TEBRİK ZİYARETİ
Denizli’nin önde gelen Yerel Tarihçilerinden Mimar Yazar Hüsamettin Ataman Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili seçilen kentin CHP’li Efsane Başkanı Ali Marım’ı makamında ziyaret etti. Ve başarı dileklerini iletti. Büyükşehir Başkanı Çavuşoğlu’nun “baş temsilcisi” ve “en büyük desteği” olan Marım ile sohbet eden Ataman “Türkiye’nin ilk çok partili yerel seçimlerini” anlattığı “Serbest Fırka” adlı kitabını imzalayarak hediye etti.



CAHİT ÖZKAN ANNESİNİ KAYBETTİ
30 Mart’ta anneannesi Zeynep Sert’i yaşlılığa bağlı sebeplerle kaybeden AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Cahit Özkan, iki hafta içinde ikinci bir acıyı daha yaşadı. 15 gün önce kalp krizi geçirerek Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Milletvekili Özkan’ın annesi Neriman Özkan, yaşamını yitirdi. 68 yaşında hayata veda eden merhume Özkan ikindi namazına müteakip Çivril Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çivril Mezarlığı'nda defnedildi. Merhumeye rahmet ve Cahit Özkan ile birlikte bütün yakın, dost ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.

YARIN; ERTEMUR’UN ŞAMPİYONLARI “POTANIN EN KIYMETLİLERİ!”



 
fixed-whatsapp-icon