Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

464 Yazı

(EKOPOLİTİK) TANRIKULU AK PARTİ'Lİ ADAYLA DA GÖRÜŞMÜŞ!

**BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU?!

**SEÇİMİN YILDIZI ŞENİZ BAŞKAN İÇİN BAŞLATILAN "KARALAMA KAMPANYASI" ELDE PATLADI!
 
**BİR AKRABA ZİYARETİ EN BABA "ASPARAGAS HABER" OLDU!




CHP Diyarbakır Milletvekili ve tanınmış politikacı Sezgin Tanrıkulu'nun Denizli'de yaşayan akrabaları ve hemşehrileri Elçi Ailesi'ne yaptığı taziye ziyareti; seçimin yıldızı CHP'li Kadın Başkan Şeniz Doğan'a karşı adeta bir karalama kampanyasına dönüştürüldü.



Tanrıkulu'nun ziyareti bazı yerel medya organlarında "CHP'li Tanrıkulu'ndan kapatılan HADEP Yöneticileriyle gizli Merkezefendi pazarlığı" başlıklı haberlere dönüştürüldü.

Ayrıca Tanrıkulu'nun "HADEP’in eski il ve ilçe yöneticilerinin olduğu bir grupla bir araya geldiği ve Başkan Şeniz Doğan’a DEM’lilerden oy istediği" iddia edildi.

Bu arada aynı haberde; Sezgin Tanrıkulu'nun Şeniz Doğan'ın Merkezefendi Belediye Meclis Üye Adayları listesinde yer alan bazı adaylarla da bir araya gelmesi de konu edildi ve karalama kampanyasına isimler üzerinden de devam edildi. Oysa Tanrıkulu AK Parti'nin Pamukkale Belediye Meclis Üye Adayı İhsan Koçyiğit ile de bir araya gelmişti.




GELEN BİR CHP MİLLETVEKİLİ VE CHP'Lİ
ADAYLARLA GÖRÜŞMESİ ÇOK DOĞAL!
Yapılan ve servislenen haber çelişkili ve ilintisiz köpük iddialarla dolu. Birincisi; Sezgin Tanrıkulu bir CHP'li vekil ve CHP Merkezefendi Meclis Üye Adayları ile (Berzan Taşer) ile görüşmesi çok doğal ve normal.



BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU!
TANRIKULU AK PARTİLİ ADAY İÇİNDE Mİ OY İSTEDİ?
İkincisi; CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Denizli ziyaretinde AK Parti'nin Pamukkale Belediye Meclis Üye Adayı İhsan Koçyiğit ile de bir araya geldi. Peki, Tanrıkulu AK Parti Pamukkale Adayı ve aynı karede yer aldığı AK Partili İhsan Koçyiğit içinde mi Diyarbakırlı akraba ve hemşehrilerinden oy istedi?



AKRABALARINA TAZİYE ZİYARETİ...
Üçüncüsü; Sezgin Tanrıkulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Denizli'de yakınlarını yitiren akrabalarıma taziye dileklerimi ilettim. Dostlarımla hemşehrilerime buluştum; değerli sohbetleri ve ev sahiplikleri için teşekkür ederim" notu da paylaştı. Yani Tanrıkulu'nun Denizli ziyareti her şeyden önce bu ilde yaşayan akrabalarına bir taziye ziyareti idi.



ELÇİ'LERİ AK PARTİ'LİLER DE ZİYARET ETTİ...
Denizli'de yaşayan Elçi Ailesi Diyarbakır’ın tanınmış ve geniş ailelerinden. Denizli'deki Elçi'lere taziye ziyaretine AK Partili politikacı ve adayların da gittiği belirtiliyor.

                                    


ORTALIĞI KARIŞTIRAN "SON ŞENİZ DOĞAN ANKETİ" OLDU!
CHP Belediye Başkanı ve Adayı Şeniz Doğan’ın Merkezefendi’de yapılan son ankette en yakın rakibinden 10 puan önde çıkması üzerine düğmeye basıldığı ve "karalama, durdurma ve aşağı çekme kampanyasına" girişildiği gelen haberler arasında.
fixed-whatsapp-icon