Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

469 Yazı

(EKOPOLİTİK) SUYA İNDİRİM MÜJDESİ GELİYOR!

**BAŞKAN ZEYREK TAMAM, BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU PEK YAKINDA!



CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, halka verdiği seçim sözlerinden birini yerine getirdi. Ve içme suyunda indirim yaptı. Sıra şimdi aday olduktan sonra ilk vaadi "içme suyuna yüzde 50 indirim" olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nda.



MANİSA TAMAM
Zeyrek başkanlığında toplanan Manisa Su ve Kanal İşleri İdaresi (MASKİ) Genel Kurulu’nda alınan kararla 1 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere Manisa ili genelinde ilk 2 ton su 1 TL oldu. Sonraki kademelerde ise yüzde 30 indirim yapıldı. Su teminat bedelleri ise 80 metreküpten 45 metreküpe düşürüldü.



CEMEVLERİ'NDEN DE SU ÜCRETİ ALINMAYACAK
Mekanik sayaç kullanımının da önünün açıldığı genel kurulda camilerde olduğu gibi cemevlerinden de su kullanım bedeli alınmamasına oy birliğiyle karar verildi. Su teminat bedelleri ise 80 metreküpten 45 metreküpe düşürüldü. Mekanik sayaç kullanımının da önün açıldığı genel kurulda camilerde olduğu gibi cemevlerinden de su kullanım bedeli alınmamasına oy birliğiyle karar verildi.



VERDİĞIMİZ SÖZÜ TUTTUK!
Başkan Zeyrek, "Ülkemizde her geçen gün alım gücü düşüyor. Emeklilerimiz açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyorlar. Gençlerimiz iş bulma çabasında ve maalesef çoğu yurt dışına gitmek istiyor. Ülkemizde durum bu haldeyken şehrimizde hemşehrilerimizin Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandığını defalarca ifade ettim. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de Manisalıların bizi bu göreve seçmesiyle ilk 2 ton suyu 1 TL sonraki kademelerde ise yüzde 30 indirim uygulayacağımızı ve kartlı sayaç zorunluluğunu ortadan kaldıracağımın sözünü vermiştim. Verdiğimiz sözü tuttuk" dedi.



ÇAVUŞOĞLU DESKİ'YE TALIMAT VERDİ
Evet, gözler şimdi seçim çalışmalarının birinci maddesi "içme suyuna yüzde 50 indirim" olan CHP'li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na çevrildi. Başkan Çavuşoğlu’nun verdiği sözü uygulamak için DESKİ'ye konuya çalışın talimatı verdiği ve Denizli Halkının beklediği müjdeyi kısa süre içinde vereceği belirtildi.

fixed-whatsapp-icon