Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

428 Yazı

(EKOPOLİTİK) SÜRPRİZ İSİMDEN, SÜRPRİZ ÇIKARTMA;

’O’ 9 NİSAN’DA DENİZLİ’DE…

Sosyal Demokrasi’nin ağır topu, CHP eski Genel Sekreteri, eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bakan Adnan Keskin 9 Nisan tarihinden itibaren Denizli’ye geliyor. Keskin Denizli’nin ilçelerini adım adım dolaşacak ve seçmenden, halktan oy isteyecek… 



ADNAN KESKİN DENİZLİ’YE GELİYOR!
CHP’nin önde gelen ismi ve eski tüfek Adnan Keskin Denizli’ye gelecek ve CHP’nin seçim çalışmalarına katılacak. CHP eski Genel Sekreteri, Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bakan Adnan Keskin yaptığı çarpıcı açıklamada, “Türkiye, tarihinin en kritik, en önemli ve en yakıcı seçimi ile seçim sürecine girmektedir. Önümüzdeki günlerde Denizli’ye gelecek ve tarihi sorumluluğum gereği seçim çalışmalarına katılacağım. Denizli’yi karış karış dolaşıp seçim çalışmalarına destek vereceğim. CHP Adaylarının yanında olacağım. Politikada olmazsa olmaz zamanlar vardır. Şimdi işte öyle bir süreçte ve noktada bulunuyoruz. Bu seçim mutlaka kazanılmalı. Ben de Denizli’ye gelip partime (CHP’ye), şehrime, ülkeme ve insanlara olan sorumluluğumu yerine getireceğim” dedi.



Adnan Keskin seçim dönemlerinde bütün ili “karış karış, ilçe ilçe, köy köy taraması” ve ortaya koyduğu yüksek tempolu seçim-propaganda çalışmaları ile tanınan ve bilinen bir politikacı. Hatta bazı dönemlerde hızını alamayıp Çameli’den Muğla ve Fethiye’ye,  Çardak’tan Afyon Dazkırı’ya ve Çivril’den Uşak Eşme’ye, Burdur Yeşilova’ya geçen ve komşu illerde de seçim çalışması yapan bir siyaset adamı.

fixed-whatsapp-icon