Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

459 Yazı

(EKOPOLİTİK) SEÇİM MAGAZİN BU KÖŞEDEN OKUNUR!

ARPACI; “DENİZLİ ARTIK YATIRIM TEŞVİĞİ ALMALI! ”, MHP’Lİ ÜNAL İYİ BİR “BİLARDO USTASI” ÇIKTI! İYİ PARTİ ADAYI İBRAHİM ŞENEL'DEN İŞÇİ KADINLARLA 1 MAYIS MESAJI…


CHP Denizli Milletvekili Adayları; Şeref Arpacı, Adil Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ile Merkezefendi’nin CHP’li Kadın Başkanı Şeniz Doğan ve yine Bozkurt’un CHP’li Kadın Başkanı Birsen Çelik Denizli Sanayi Odası’nın Meclis Toplantısı’na konuk oldu. Ve sanayicinin sorunları birinci ağızdan dinledi.

CHP ADAYLARI DSO MECLİS TOPLANTISI’NA KONUK OLDU

Ziyarette Merkezefendi CHP eski ilçe başkanı ve DSO Meclis Üyesi Tolga Varlıker de hazır bulundu. CHP Adaylarını DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve DSO Meclis Üyeleri ağırladı.



Politikacılar ve Sanayiciler ziyaret sonunda bir de toplu fotoğraf verdi. Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı, Adil Demir, Şeniz Doğan ve Birsen Çelik sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Sanayi Odası Meclisi ve DSO Başkanı Selim Kasapoğlu’na samimi kabulleri için çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarını ve vizyonunu biliyoruz. Sanayicilerimiz hakkını alacak” dediler.

ŞEREF ARPACI; “DENİZLİ’DE 15 YILDIR YATIRIM TEŞVİĞİ VE NÜFUS ARTIŞI YOK!”

Bu arada CHP’li vekil adayları Karaca, Arpacı ve Demir de Sanayi Odası Meclis üyelerine hitaben kısa birer konuşma yaptı. CHP Milletvekil adayı Babadağlı iş insanı Şeref Arpacı, iş insanı büyükleri ve arkadaşlarına hitaben “Denizli’nin evladı olarak Denizli için çalışacağım”dedi. Denizli’de iş dünyasının önemli bir temsilcisi de olan CHP Milletvekili Adayı Arpacı, Sanayi Odası’nda yaptığı konuşmada, karşılıklı istişare ve diyaloğun çok önemli olduğunu vurgulayarak, 14 Mayıs seçimleri sonrasında da, bu diyaloğu devam ettirmek istediğini, Denizli’nin evladı olarak Denizli’nin hak ettiğini alması için var gücüyle çalışacağını ifade etti. Denizli’nin yıllardır yatırım almadığına ve sahip olduğu potansiyelin doğru değerlendirilmediğine dikkat çeken Arpacı; “Denizli, bu potansiyel ile çok daha fazla üretim yapıp, ihracatı ve istihdamı arttırabilecekken yıllardır yerinde sayıyor. Elektrik tüketim miktarlarına baktığımızda son 7 yıl içinde Denizli’deki elektrik tüketim miktarının yüzde 15 arttığını görüyoruz. Aynı dönem içinde Uşak’taki elektrik tüketim miktarında ise yüzde 60 oranında artış olmuş. Teşvikler nedeniyle Uşak’a yatırım yapılmış, Uşak göç alıp büyümüş, Denizli ise yerinde saymış” dedi.

MHP’Lİ ÜNAL İYİ BİR “BİLARDO USTASI” ÇIKTI!

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal PAÜ Kampüs çevresindeki öğrenci mekanlarında üniversitelilerle buluştu ve ziyaretler gerçekleştirdi.



MHP’li Ünal bir bilardo kafede eline ıstaka alıp gençlerle “üç top” bilardo maçı yaptı. Istaka ile artistik vuruş tekniklerinden örnekler de veren Ferudun Ünal bilardo böylece oyunundaki ustalığını da göstermiş oldu. MHP Milletvekili adayı Ferudun Ünal üniversite öğrencilerinden biriyle çekişmeli bir “langırt maçı” yaparken, gençlerle sohbet etti ve temel sorunlarını sordu.



ADAY İBRAHİM ŞENEL'DEN İSÇİ KADINLARLA 1 MAYIS MESAJI

Orhan Veli’nin çok bilinen bir şiiri vardır; “Güzel kadınları severim, İşçi kadınları da severim; Güzel, işçi kadınları daha çok severim.” İşte İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı DESİAD ve Mimarlar Odası önceki dönem başkanlarından İbrahim Şenel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı Denizli’de bir tekstil fabrikasında ağırlığı kadın işçilerden oluşan emekçilerle kutladı.



brahin Şenel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Emeğin, dayanışmanın, alıterinin ve insanca yaşama mücadelesinin bayramı 1 Mayıs Kutlu Olsun..” diyordu. Şenel paylaşımını ağırlığı kadın işçilerden oluşan emekçilerin içinde olduğu bir de fotoğrafla taçlandırdı. Ve ünlü şair Orhan Veli Kanık’ın şiiri de bize göre bu paylaşımın “mutlu-mesut-bahtiyar” sonucu oldu.

fixed-whatsapp-icon