Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

483 Yazı

(EKOPOLİTİK) SARIKAYA VE YILMAZ DA TAMAM…

**DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’E İKİ YENİ ATAMA DAHA!



Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey yönetici atamaları devam ederken, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Denizli Büyükşehir’e bir transfer daha gerçekleştirildi.





Aydın Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanı Onur Yılmaz Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde görev aldı. Bu arada yeni oluşturulacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı’na Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) eski Başkanı Ayşe Sarıkaya’nın getirildiği bildirildi.





BAŞKAN KILIÇ’IN HEDİYESİ DE KILIÇ!
Serinhisar’ın çiçeği burnunda CHP’li Belediye Başkanı Osman Kılıç, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde adeta ziyaret turu attı.



Önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili “efsane başkan”Ali Marım’ı makamında ziyaret eden Başkan Kılıç, Marım’a Yatağan’ın ünlü kılıçlarından biri olan çatal uçlu bir kılıç (Zülfikar) hediye etti. Ardından Büyükşehir Genel Sekreteri Bülent Bozbaş’ı ziyaret eden Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç bir Zülfikar Kılıcı da Bozbaş’a hediye olarak sundu.



BAŞKAN KILIÇ’IN HEDİYESİ ZÜLFİKAR
Öte yandan bıçakçılığı ile ünlü Yatağan’ın çelik kılıçlarını tanıtım için sunan Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın bu hediyesi “çatal uçlu Hazreti Ali Kılıcı; Zülfikar” büyük beğeni ile karşılandı.



Bu arada Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş sosyal medya paylaşımı ile Onur Yılmaz’ın Denizli Büyükşehir’e transferini duyurdu. Bozbaş, “Yol arkadaşlığı teklifimizi kabul eden ve ekibimize katılarak gücümüze güç katacağına inandığım Sayın Onur Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediyemize hoş geldin. Birlikte çokça güzel işler yapacağız”  dedi.
fixed-whatsapp-icon