Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

471 Yazı

(EKOPOLİTİK) ÖZGÜR ÖZEL'İN DENİZLİ ZİYARETİ ÇARDAK BELEDİYESİ'NDEN BAŞLADI!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu akşam başlattığı (25 Nisan Perşembe akşamı) Denizli ziyaretine  Çardak ilçesinden start verdi.



Özel'i Çardak Havaalanı'nda İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile eski il kadin kolları il başkanı ve belediye meclis üyesi Aysen Kocabay çiçeklerle karşıladı.





Özgür Özel'i havaalanında karşılayanlar arasında TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ve Milletvekili Şeref Arpacı ile Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner ile Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de hazır bulunurken, Özgür Özel 31 Mart yerel secimi sonrası Denizli'deki ilk resmi belediye ziyaretini Çardak Belediyesi'ne yaptı.





Özel'i burada bazı ilçe belediye başkanları ile partililer karşıladı. CHP Genel Başkanı Özel Çardak Belediyesi Başkanlık makamında bir süre dinlendi ve partililer ve belediye personeli ile sohbet etti.



Daha sonra Denizli merkeze geçen CHP lideri Özel akşam saatlerinde CHP Denizli teşkilatları (İl ve ilçe başkanları) ile Büyükşehir ve 15 ilçe belediye başkanı ile yemekli bir toplantı da buluştu..



fixed-whatsapp-icon