Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

556 Yazı

EKOPOLİTİK: ÖZEL, ERDOĞAN’IN DENİZLİ REKORUNU KOLAY KIRACAK!

**CHP’NİN ZİRVESİ BU NİKAH İÇİN BULUŞTU!

**ÖZEL’DEN DENİZLİ’YE BİR YILDA 5’İNCİ ZİYARET!




Son bir yılda Denizli’ye 4 kez gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel 14 Eylül Cumartesi günü kente 5. ziyaretini gerçekleştirdi.



ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ’Yİ KOMŞU KAPISI YAPTI!
TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın oğlu Ozan Karaca ile Ezgi Emren’in nikah merasimi için Denizli’ye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 22 yılda 41 kez Denizli ziyareti gerçekleştiren AK Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Denizli Ziyaretleri” rekorunu daha kısa sürede geçeceğe benziyor. Özel son bir yılda, ilki 2023 genel seçimi olmak üzere 14 Mayıs 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında (CHP Grup Başkan Vekili olduğu dönem) Denizli’ye geldi ve CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’la 6 ilçede seçim gezisine katıldı.



BİR YILDA 5. KEZ DENİZLİ’YE GELDİ!
14 Ekim 2023 tarihinde CHP 38. Olağanüstü Kurultayı öncesinde de Denizli’ye gelen Özel’in burada gördüğü ilgi ve destek Genel Başkan Adaylığı konusunda netleşmesine de yardımcı oldu. 23 Mart 2024’de yerel seçimlerden önce de Denizli Mitingi’ne gelen Özel, “Benim ikinci memleketim Denizli, biz bu seçimi alacağız!” dedi.



26 Nisan 2024’de ünlü “kırmızı motosiklet” teslimi için Denizli’ye gelen CHP Lideri Özgür Özel, İl Başkanı Horzum’a hediye ettiği Kırmızı Motosikletin (İl Başkanının kullandığı) arkasına binerek “Motoru Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne sürdü” ve Başkan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek kutladı. CHP Genel Başkanı Özel en son olarak da TBMM Grup Başkanvekili ve CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın oğlunun nikah töreni için (bütün sıkışık programına rağmen)  5. kez Denizli’ye geldi.  



ÖZEL, ERDOĞAN’IN DENİZLİ REKORUNU KOLAY KIRACAK!
Evet, CHP Genel Başkanı Özgür Özel şimdi de adeta “komşu kapısı” yaptığı Denizli’ye son bir yılda 5. kez geldi. (Bizim bildiğimiz İl Başkanı Horzum CHP Lideri Özel’i yıl sonuna kadar bir kez daha kente getirir ve önemli bir rekora da imza atar) Özel’in bu gidişle 22 yılda 41 kez Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Denizli ziyaretleri rekorunu” daha kısa sürede kırması ve geçmesi bekleniyor.



CHP’NİN ZİRVESİ BU NİKAH İÇİN DENİZLİ’DE BULUŞTU!
CHP Milletvekili Karaca’nın oğlu Ozan Karaca ile Ezgi Emren’in nikah merasimi CHP’nin zirvesini buluşturdu. Çiftin nikah şahitliklerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı.



NİKAHI ÇAVUŞOĞLU KIYDI
TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Mehmet Karaca çiftinin oğulları Ozan ile Nuray Emren, Tarık Emren çiftlerinin kızları Ezgi’nin nikâh merasimi Pasvak’ın Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki tesislerinde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta İzmir’de düğünlerini yapan çiftin nikâhını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı.



ŞAHİTLER; ÖZEL, KILIÇDAROĞLU, YAVAŞ, BAŞARIR VE AKIN OLDU!
Genç çiftin nikah şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yaptı. Çavuşoğlu genç çifte mutluluklar diledi, Özel ise geline nikah cüzdanını teslim etti.



NİKAHA CHP’Lİ VEKİL AKINI!
Öte yandan Ezgi-Ozan Karaca çiftinin düğününe CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ankara Milletvekilleri Semra Dinçer, Aliye Timisi Ersever, İzmir Milletvekili Yüksel Taşkaın, Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Amasya Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Akyol,  ve eski CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu da katıldı. Nikahta çok sayıda belediye başkanı, il başkanı ve partili de hazır bulundu. Nikaha katılması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu ise nikah töreninde olamadığı için üzüntülerini iletti.



ÖZEL, “ZORUNLU OLARAK GEÇ KALDIK, ÖZÜR DİLERİM!”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel nikah töreninde yaptığı konuşmada, Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin Didim'deki cenaze töreni nedeniyle program değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını belirterek davetlilere anlayışları için teşekkür etti. Özel; “Program değişikliği yapmak zorunda kaldık, aileler de anlayış gösterdiler. Gecikmeli olarak nikahı gerçekleştirdik. Ozan’la zaten sık sık temas halindeyiz. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum” dedi.



KILIÇDAROĞLU’NDAN NAZIM HİKMET ŞİİRLİ TEBRİK!
Nikah törenine katılan önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da davetlilere Nazım Hikmet’in ünlü “Münevver’in Doğum Günü” şiirini okudu. Kılıçdaroğlu nikah şahidi olduğu genç çifti Nazım’ın bu dörtlüğü ile  tebrik etti; “Yapraklara dallara/ yeşillere allara/ Nice nice yıllara gülüm/ Nice nice yıllara..Yaprak dala, al yeşile yaraşır/ Gayrı vermem seni ellere..” Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Denizli’de ilgiyle karşılandı.


 
ÇAVUŞOĞLU ‘NA KUTLAMA TRAFİĞİ!
Öte yandan nikah töreni için Denizli’ye gelen CHP’li Vekiller, Belediye Başkanları ve İl İlçe Başkanları da, tören öncesi ve sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti ve seçim başarısını kutladı. Başkan Çavuşoğlu ziyaretlerinden dolayı; “CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ankara Milletvekilleri Semra Dinçer, Aliye Timisi Ersever, İzmir Milletvekili Yüksel Taşkaın, Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Muğla Milletvekili Gizem Özcan, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Amasya Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Akyol,  ve eski CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’na” teşekkür etti.



BU HABER VE YAZILAR BU HAFTA BU KÖŞEDE!

**GEÇTE OLSA; BİR “TARİHİN KARA LEKESİ 12 EYLÜL YAZISI!”

**PAÜ GENEL SEKRETERİ’NE “AHLAKSIZ TEKLİF!”

**PAÜ’DE 2 OCAK 2025’E ÇEYREK KALDI!

**ATAMAN; “DENİZLİ’YE TRAMVAYI GETİREN BAŞKAN TARİHE GEÇER!”

Bu yazıları sakın kaçırmayın…
fixed-whatsapp-icon