Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

465 Yazı

(EKOPOLİTİK) ÖZEL; “BU SEÇİMİN TEK KAYBEDENİ BENİM!!!”

**DENİZLİ ZAFERİ’Nİ BU “EFSANE EKİP” KAZANDI!-4

**ÖZEL'İN CEBİNDEN ÖDEYEREK ALDIĞI ÜNLÜ KIRMIZI MOTOR CUMARTESİ GÜNÜ DENİZLİ'DE...




CHP Lideri Özgür Özel verdiği sözü tuttu. Ve CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a kendi cebinden ödeyerek bir kırmızı Vespa motor aldı.



300 bin liralık motosiklet faturası Özgür Özel’e gelirken, satın alınan Vespa’nın Cumartesi gününe kadar CHP İl Başkanı Horzum’a teslim edileceği bildirildi.



Özgür Özel TV Programında İsmail Küçükkaya’ya ilginç bir öykü anlattı ve “Partim CHP kazandı. Türkiye kazandı. Bu seçimin tek kaybedeni ben oldum. 300 bin liralık motosiklet faturası ödedim, seçimin kaybedeni oldum” dedi.





CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen “İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah” programına konuk olan CHP Lideri Özgür Özel, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a gönderdiği kırmızı motosikletin öyküsünü anlattı.



Ali Osman Horzum’a Denizli’yi kazanmaları halinde Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yanında “motosiklet sözü” veren Özgür Özel, (Ve Çavuşoğlu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilince de sözünü tutan) önümüzdeki günlerde Denizli'ye gelecek ve kırmızı motosiklete binerek il Başkanı ile birlikte büyükşehir binasına kadar kentin sokaklarında tur atacak. (Özel, il başkanı Horzum'la aralarındaki bu ilginç iddiayı Denizli Mitingi'nde de 60 bin kişiye anlatmıştı)



CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum arasında girişilen ve ucunda Vespa Motosiklet olan ilginç iddianın hem kazananı hem de şahidi ise aslında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu.



Özgür Özel'in Türkiye gündemine yerleşen esprili Denizli Öyküsü ayrıntılarıyla yarın bu köşede.. Sakın kaçırmayın...

fixed-whatsapp-icon