Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

462 Yazı

(EKOPOLİTİK) **ONLARA CHP ROZETİ’Nİ BAŞKAN DOĞAN TAKACAK!

**DENİZLİ’DE SİYASET KAZAN, METROPOL TV KEPÇE! BU KULİS VE HABERLER KAÇMAZ, YARIN BU KÖŞEDE…



Denizli’de politikanın yakıcı bir hal aldığı şu günlerde siyaset kazanı da iyice kaynamaya başladı. Ukrayna-Rusya Savaşı nedeniyle daha önce bir Denizli ziyaret programını erteleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Kasım tarihindeki Denizli programı da başka bir tarihe ötelendi.



Bu kesin; CHP Lideri Kılıçdaroğlu Denizli’ye Ocak 2023’de gelecek. Ve ildeki CHP’li belediyelerin tamamlanmış yatırımlarının açılışlarını da yapacak. Öte yandan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici 20 Kasım’da Denizli’de olacak.



Memleket Partisi Denizli’deki istifalar silsilesi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde MP Pamukkale ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa etti. Geçen yıl (Şubat 2021) CHP’den istifa eden ve bir süre sonra Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’ne geçen Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin 3 Meclis Üyesi Murat Çımık, Arif Suna ve Gökhan Deda şimdi de MP’den istifa etti.



Çımık, Suna ve Deda’nın “asıl siyasi memleketleri” olan CHP’ye geri dönecekleri iddia edilirken, onlara CHP Rozeti’ni CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı (Olası Büyükşehir Başkan Adayı) Şeniz Doğan’ın takması da hiç sürpriz olmayacak. Detaylar yarın bu köşede. Sakın kaçırmayın..
fixed-whatsapp-icon