Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

464 Yazı

(EKOPOLİTİK) ÖNCE “YALANDAN BİR SERGİ”, CUMARTESİ “YETTİ GARİ MİTİNGİ!”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de; Denizli Halkı ile birlikte “Yetti Gari!” diyecek.




31 Mart yerel seçimlerine 8 gün kala 23 Mart Cumartesi günü Denizli’ye gelecek ve bir miting düzenleyecek olan CHP Lideri Özel 19 ilçe ve Büyükşehir Adayı ile halkın karşısına çıkacak.


 
ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ’DE
“YETTİ GARİ” DİYECEK!
Özgür Özel'in 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenleyeceği miting saat 16'.30’da başlayacak. Özgür Özel Denizli’de halka seslenecek ve  “Haydi Denizli, artık değişim şart. Yetti Gari!” diyecek.





CHP Denizli İl ve İlçe örgütleri Özgür Özel Mitingi için hummalı bir hazırlık dönemini tamamlarken, İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Denizli Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve başkan adaylarımızı bu mitingde nasıl bağrına bastığını dosta düşmana gösterecek” dedi.



İki günlük İzmir çalışmalarına katılan CHP Lideri Özgür Özel’in Denizli’den tekrar İzmir’e döneceği ve Ege Bölgesi programına devam edeceği bildirildi. Denizli Özel’in élınması gereken 4 Büyükşehir” arasında yer alıyor.





 ‘DUYGULARIMIZLA OYNADILAR’
Çınar Meydanı’na yüksek su faturalarından oluşan “Fahiş Su Faturaları Sergisi” açan CHP Denizli Büyükşehir Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu bu kez de rakibinin “söz verip yapmadığını” savunduğu projelerinden oluşan bir sergi açtı.



Sergiye ‘Yalandan Bir Sergi’ adı verildi. Denizli’nin en pahalı suyu kullandığını savunan ve yaklaşık iki hafta önce yüksek bedelli su faturalarından oluşan bir sergiyi Çınar Meydanı’nda açan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu bu kez rakibinin vaatlerinin yer aldığı bir sergi açtı.



Mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Osman Zolan’ın söz verdiği fakat gerçekleştirmediğini savunduğu projelerin yer aldığı sergi dün akşam saatlerinde aynı meydanda küçük bir törenle açıldı. Törende CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşun ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan da hazır bulundu.



Açılışta konuşan Çavuşoğlu; “Keyifli olmayan bir serginin açılışındayız. ‘Yalandan Bir Sergi’ adıyla yaptığımız serginin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Devasa projelerle şehrimizin tamamını donattıkları fakat bugüne kadar hiçbirini yapmadıkları, sadece duygularımızla oynayıp, seçmen iradesini sakatlayarak bu şehirde algı yönetimiyle seçmenin iradesini değiştirdiklerini, bugün geldiğimiz noktada ise ‘Vaat’ adı altında onlarca kez söyledikleri ama yapmadıkları serginin açılışındayız” diye konuştu.



SERGİDE NELER VAR?
Sergide, geride kalan seçim dönemlerinde vaat edilen projeler yer aldı. CHP’liler Zolan’ın aynı vaatleri tekrar ettiğini öne sürdükleri sergide ‘Halk Plajı, İkinci Üniversite, Drag-Oto Yarış Pisti, Şehir Stadı, Akıllı ve Katlı Otoparklar, 250 Liraya 25 Bin Konut, Tramvay, Minia Denizli, Millet Bahçesi, Yeni Sanayi Sitesi” ile gerçekleştiği halde kusurlu olduğu iddia bazı projelerin kurulan şövalyeler ve tuvaller üzerinde görsellerine yer verdi. Büyükşehir Belediye binası önündeki meydanda açılan sergi vatandaşlar tarafından da ziyaret ediliyor.



fixed-whatsapp-icon