Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

452 Yazı

(EKOPOLİTİK) O LİDER “BAŞSAĞLIĞI” İÇİN DENİZLİ’Yİ ARADI!

**Ve; Denizlide “kimsesizlerin kimsesi, yoksulların ve eğitimin hamisi” olan, hayırsever işadamı Musa Kazım Manasır’ın kaybı için, “Denizli’nin başı sağolsun” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz salı sabahı tedavi gördüğü PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak yaşama veda eden Musa Kazım Manasır’ın yeğeni İsmail Hakkı Gerelioğlu’nu aradı. Ve başsağlığı diledi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizlide “kimsesizlerin kimsesi, yoksulların ve eğitimin hamisi”, hayırsever işadamı Musa Kazım Manasır’ın kaybını öğrenir öğrenmez başsağlığı için işadamı yeğeni İsmail Hakkı Gerelioğlu’nu aradı.



Manasır Ailesi’ne başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu merhum Musa Kazım Manasır’ın rahatsızlığı ve tedavi süreci hakkında Gerelioğlu’ndan bilgi aldı. 



KEMAL KILIÇDAROĞLU MANASIR’I VEFATI
ÜZERİNE DENİZLİ’Yİ, YEĞENİNİ ARADI…
GERMETAL firması sahibi ve eski Denizli Belediye Meclis Üyelerinden İsmail Hakkı Gerelioğlu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dayısı Musa Kazım Manasır’ın başsağlığı için kendisini aradığını belirterek, “Beni vefat olayının hemen ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca aradı. Cenaze işleri ile uğraştığımız Çarşamba günü ise özellikle şehir dışından gelen telefonlara hiç bakamadım. Dün de, yine Ankara kodlu bir arama geldi. Telefonu açtım. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sekreteri arıyordu. Sizi Genel Başkanım arayacak, dedi. Bir süre sonra CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı. Dayımın hastalığı ve tedavi süreci hakkında bilgi aldı. Yengem Suna Manasır’ın telefonunu istedi. ‘Dayımın (Musa Kazım Manasır’ın) telefonu Suna Yengemde, buradan arayabilirsiniz, dedim.’ Tüm Ailemize, yakın, dost ve akrabalara başsağlığı dileklerini iletti. ‘Kent çok değerli ve önemli bir insanı kaybetmiş. Denizli’nin başı sağolsun’ dedi.



Musa Kazım Manasır bir süredir tedavi gördüğü PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak 91 yaşında yaşama veda etmişti. Denizli’nin önde gelen şirketlerinden DENTAŞ’ın kurucularından olan, Otomotiv Sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan ve uzun yıllar Denizli Yetim Ve Acizleri Koruma Derneği ve Vakfı’na başkanlık eden Musa Kazım Manasır iş hayatında kazandığı tüm birikimini yine “yetim ve acizlere, kimsesizlere ve yoksullara” miras bıraktı Bu dünyadan göçerken Manasır’ın tek vasiyeti bu oldu. Kendi adını taşıyan bir vakfı bulunan Musa Kazım Manasır tüm malını ve mülkünü bu vakıf aracığıyla kullanılmak üzere muhtaç insanlara bağışlamıştı.
fixed-whatsapp-icon