Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

450 Yazı

(EKOPOLİTİK) “O’ DENİZLİ’NİN YENİ MELİKE BASMACI’SI!”

O’ DENİZLİ’NİN YENİ MELİKE BASMACI’SI!”

DENİZLİ CHP’DE ADİL DEMİR SEFERBERLİĞİ


Duruşu, hareketli yapısı ve samimi dokunuşları” ile kısa sürede vatandaşın ve Denizlili seçmenin gönlünü kazanan CHP Denizli Listesi’nin üçüncü sıra adayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün “Denizli’nin Gelini” ünvanının ardından şimdi de yeni bir lakap ve yakıştırma ile anılmaya başlandı. CHP’liler Ün’e şimdi de “Denizli’nin yeni Melike Basmacısı” adını taktı.



Denizli’de “Yazmalı Efe” yakıştırması ile ünlü CHP’nin
 TBMM 25.ve 26. Dönem Denizli Milletvekili Melike Basmacı; CHP Denizli Ön Seçiminin de birinci sırasını kazanmış bir vekil olarak parlamentoya gitmişti. Basmacı; çok hareketli, çalışkan ve vatandaşla kurduğu samimi ilişiyle tanınan bir politikacıydı.

DAVUTOĞL’NDAN DENİZLİ’YE SÖZ!
Geçtiğimiz Pazar Denizli’ye gelen ve bir dizi program ve açılış gerçekleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Denizli ve Cankurtaran’a bir söz verdi. Bu söze göre; Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak ilk ziyaretlerinden birisi Denizli’ye olacak. Millet İttifakı bileşenlerinden GP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ahmet Davutoğlu, Cankurtaran’da düzenlenen mitingte, “Bu güzel insanlara tekrar bizi vuslata erdirdiğinde ben size söz veriyorum. Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak ilk geleceğim yerlerden biri de Denizli ve Cankurtaran olacak. Yalnız tek şartım var. Burada bir zafer çorbası içersem o çorbayı Cankurtaran’ın gelini yapacak. Başkası değil” dedi..



DAVUTOĞLU’DAN CHP DENİZLİ LİSTESİNE ÖVGÜ!
Cankurtaran’daki Seçim Bürosu açılışında konuşan Davutoğlu, “Çok güçlü bir milletvekili adayı kadrosuyla huzurunuzdayız. Diğer arkadaşlarımız; Gülizar Hanım, Şeref Bey, Adil Bey, İlhan Bey, Ayşe Hanım, Sedat Bey, diğer ilçelerimizde görevliler. Orada çalışıyorlar. Cankurtaran’ın gelini, Sema Hanım burada. Milletvekili adaylarını tespit ederken, Sayın Kılıçdaroğlu ile üzerinde konuşurken, ‘Denizli’ye özel bir isim düşünüyoruz’ dedim. Son derece kararlı, siyaseti aşkla yapan baskılara boyun eğmeyen bir kadın siyasetçi hem de Denizli’nin ve Cankurtaran’ın gelini” dedi.

RAHATI VE KONFORU DEĞİL ÜLKESİNİ DÜŞÜNDÜ VE EN ZOR OLANI SEÇTİ!”
Ahmet Davutoğlu Denizlililer’e Sema Silkin Ün’ü anlattı. Davutoğlu, “Sema Silkin Ün kardeşimiz Cumhurbaşkanlığı’nda çalışıyordu. Emine Hanım’ın Özel Kalem Müdiresi’ydi. Bir gün ona; ‘Tercihini yap, ya senin Hoca’nın yanında yer alacaksın ya da Beştepe’de kalacaksın’ dediler.  Beştepe’de kalsaydı rahat ederdi. Konforu olurdu. Belki 3-4-5 maaşlı adamlardan biri olurdu. Ona bu tercihi masaya koyduklarında Sema Hanım, Denizli’nin gelinine yakışır bir şekilde; ‘Ben mevki ve makamı değil, Hocam’ı tercih ediyorum’ dedi, yanımıza geldi” şeklinde konuştu.

SEÇİMDEN SONRA DENİZLİ’YE GELECEK VE SEMA HANIMDAN ZAFER ÇORBASI İÇECEĞİM”

Ahmet Davutoğlu Denizli ve Cankurtaran’a bir de söz verdi. Ve,”İnşallah bir gün Rabbim bu dağlarda tekrar buluşturduğunda bu güzel insanlara tekrar bizi vuslata erdirdiğinde ben size söz veriyorum. Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak ilk geleceğim yerlerden biri de Denizli ve Cankurtaran olacak. Yalnız tek şartım var. Burada bir zafer çorbası içersem o çorbayı Canjurtaran’ın gelini yapacak. Başkası değil” diye konuştu.



HERKES ADİL DEMİR İÇİN ÇALIŞIYOR!
Bir yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Bir taraftan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Merkezefendi’nin CHP’li Kadın Belediye Başkanı Şeniz Doğan. Yine diğer bir yandan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve hatta CHP Denizli Listesi’nde ön sıralarda yer beklerken, listede yer almayan CHP İl eski Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bile şu sıralar CHP Denizli 4. sıra Milletvekili Adayı Adil Demir için çalışıyor.

DENİZLİ CHP’DE ADİL DEMİR SEFERBERLİĞİ
CHP Denizli Adil Demir’i Ankara’ya gönderebilmek için adeta seferberlik ilan etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, “Adil Demir’i Ankara’ya taşıyacağız” derken, CHP’li Başkan Şeniz Doğan ise, “Adil abiyi milletvekili yapacağız” demekten kendini alamadı.


Adil Demir için koşan isimlerden biri de CHP Milletvekili adayı Sema Silkin Ün oldu. Demir ile Ün Denizli’de adım atılmadık yer ve “dokunulmadık” insan bırakmadı. Kısacası CHP Denizli teşkilatları ve üyeleri vekil adayı Adil Demir’in seçilebilmesi el birliği yaptı ve yoğun bir tempoda çalışıyor.


 

KEMAL KILIÇDAROĞLU “ADİL’İ DE ANKARA’YA İSTİYORUM” DEMİŞTİ
CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu; Çardak Havaalanı’nda CHP’li Belediye Başkanları Şeniz Doğan, Birsen Çelik ve Milletvekili Adayı Adil Demir ile ayak üstü bir sobette bulunmuştu. Kılıçdaroğlu’nun Doğan ve Çelik’e kısa bir değerlendirme yaparak “Adil Demir’i Ankara’ya vekil istiyorum. Bunu yapalım” dediği öğrenilmişti.

fixed-whatsapp-icon