Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

554 Yazı

EKOPOLİTİK: NİKAHI ÇAVUŞOĞLU KIYDI, ZEYBEKCİ ŞAHİT OLDU!

**O’ BAŞKAN OLDU, ONLAR ABD’YE UÇTU!



Ünlü Moda Tasarımcısı, muhalif yazar ve çevirmen Barbaros Şansal sosyal medya hesabından Denizli ile ilgili ilginç bir iddiayı paylaştı.


 
BARBOROS ŞANSAL'DAN İDDİALI DENİZLİ PAYLAŞIMI!
Barbaros Şansal Denizli’de CHP’li Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Büyükşehir Başkanlığını kazandığı akşamın ertesi günü 12 kamu çalışanının apar topar ABD’ye gittiğini öne sürdü. Barbaros Şansal, “Denizli Belediyesi’nin CHP’ye geçmesi” üzerine kenti terk eden kamu görevlilerinin (esprili bir dille) kimler olduğunu sordu.





“O’NUN BAŞKANLIĞI İLE ABD’YE VINLAYAN 12 KAMU ÇALIŞANI KİM?”
Televizyon programları da yapan Barbaros Şansal’ın Denizli’ye ilgilendiren bu sosyal medya paylaşımı ise şöyle;”Denizli’de Akepenin seçimi kaybettiğinin ertesi günü ABD’ye vınlayan 12 kamu çalışanı kimlerdir? Buyrun burdan yakın bakalım..”



CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KOCABAY’IN KIZI İLE MSKÜ REKTÖRÜ KAÇAR’IN OĞLU EVLENDİ!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayşen Kocabay’ın kızı Şevval Kocabay, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ın oğlu Çağrı Kaçar ile mutluluğu ‘evet’ dedi.



Şevval Kocabay ile Çağrı Kaçar’ın Denizli’deki düğününe adeta politikacı akını yaşandı. CHP Denizli’nin tam kadro hazır bulunduğu nikah töreninin en mutlu isimlerinin başında kentin önde gelen kadın politikacılarından Ayşen Kocabay vardı.



NİKAHI CHP’Lİ BAŞKAN KIYDI, AK PARTİ’Lİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİT OLDU!
Öte yandan genç çiftin nikah törenleri adeta bir “siyaset zirvesine” dönüşürken, AK Parti’li ve MHP’li politikacılar ile belediye meclis üyelerinin de düğünde hazır bulunduğu gözlendi.Şevval ile Çağrı’nın nikahlarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı, son Ekonomi Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ise genç çiftin nikah şahidi oldu. Diğer nikah şahitleri arasında ise çok sayıda belediye başkanı ile CHP Denizli’nin önde gelen isimleri ve  PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da vardı. Bu düğün damadın babası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Turhan Kaçar ile  PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan’ı da bir araya getirdi.



POLİTİKA ZİRVESİ DEĞİL, NİKAH TÖRENİ!
Denizli siyasetini birleştiren nikah gerçekleşti. CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay ve eşi Zekeriya Kocabay’ın kızları Şevval Kocabay, Mükerrem-Turhan Kaçar’ın (MSKÜ Rektörü)  oğulları Çağrı Kaçar ile evlendi.



Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki nikaha siyasetin her renginden politikacılar katılırken, genç çiftin şahitliklerini de; “CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan yaptı. Şevval Kocabay ile Çağrı Kaçar’ın nikahını ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı.



İL BAŞKANI HORZUM KOCATEPE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ’NDE!
Daha önce de söz ettiğimiz gibi adeta bir “bölge başkanı” gibi siyasi çalışma yürüten ve Ege Bölgesi’nde adım atılmadık yer bırakmayan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum Afyon Zafer Yürüyüşü 102. yılında Atatürk’ün Kocatepe yürüyüşü tekrarlandı Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü ’ne katıldı.



CHP Meclis Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyon Belediye Başkanı  Burcu Köksal,  Evciler Belediye Naşkanı Berrin Uğurlu, Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek ve Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu ile birlikte yürüyüşte saf tutan Ali Osman Horzum “Afyon’da Büyük Taarruz Haftası etkinlikleri kapsamında  102. kez gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü’nde Kocatepe’ye yürüdük. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç duraksamadan yürüyeceğime and içerim” dedi.



Afyon Zafer Yürüyüşü veya “Afyon Kocatepe yürüyüşü” her yıl aynı tarihte ve aynı güzergahta, 25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gece Mustafa Kemal Atatürk ve komuta kademesinin Şuhut'tan Kocatepe'ye yaptığı yürüyüşü anmak gerçekleşiyor.

BU HABER VE YAZILAR BU HAFTA BU KÖŞEDE…

**KEMAL YALÇIN, SABRİ ÇAKIR'I ANLATIYOR; “O’TÜRKÇE’NİN GÖNÜLLÜ BİR DÜNYA ELÇİSİ İDİ!”
Denizlili tanınmış fotoğraf sanatçısı Mehmet Çakır'ın uzun yıllardır Almanya'da yaşayan ağabeyi Öğretmen-Yazar Sabri Çakır hayata veda etti. Sabri Çakır; Türkçenin Almanya ve dünyada yaşaması ve gelişmesi için ısrarla çalışan, Almanya ve yurtdışındaki çocuklar için, 40 ayrı Türkçe ders kitabı hazırlamış öğretmen, araştırmacı ve tanınmış Denizli Çardak'a bağlı Beylerli'li bir yazar... Avrupa Türkiyeli Yazarlar Birliği Başkanı Kemal Yalçın'ın kaleminden Sabri Çakır Dizisi bu hafta bu köşede...



**BAŞKAN MARIM; YİNE 25 YIL ÖNCEYE GÖTÜRDÜ!
Belediye Başkanlığı döneminde şehirde “nerede bir sorun var, orada olan”, kazılan bir kanalizasyon çukurun, patlayan bir şebeke suyunun veya asfalt döken belediye ekibinin başında bulunan ve günün her saatinde halkı içinde yer alan Efsane Başkan Ali Marım geçtiğimiz günlerde yine böyle bir enstantane verdi. Patlayan bir su şebeke borusunun başında Denizli Büyükşehir Başkanvekili Ali Marım’ı gören vatandaşlar bu görüntü ile adeta 25 yıl öncesine gitti.



**“BÜYÜKŞEHİR HALK SOFRALARI” PEK YAKINDA DENİZLİ’NİN HİZMETİ’NDE
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin bir çok noktasında başlatacağı “Kent Lokantaları” projesi ile ilgili hazırlıklar son aşamaya geldi. Restoranların Denizli’deki uygulamasının “Halk Sofrası” adını alması beklenirken, Beltaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğan konuyla ilgili çalışmalardan görseller paylaştı.
fixed-whatsapp-icon