Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

462 Yazı

(EKOPOLİTİK) “METROPOL TV SEÇİM TIRI YOLLARDA!”

Denizli ve Ege Bölgesi’nin internet üzerinden yayıncılık faaliyeti gösteren, RTÜK izin ve yayın lisansına sahip tek televizyon kanalı Metropol TV yine bir yeniliğe imza atarak; gezici bir stüdyoya dönüştürdüğü ‘Seçim TIRI' ile 14 Mayıs seçimleri öncesi kentte siyasi gelişmeleri yakından ve en yakıcı haliyle izliyor.


Denizli ve Ege Bölgesi’nin internet üzerinden yayıncılık faaliyeti gösteren, RTÜK izin ve yayın lisansına sahip tek televizyon kanalı Metropol TV yine bir yeniliğe imza attı. Metropol TV şimdi de gezici bir stüdyoya dönüştürdüğü ‘Seçim TIRI' ile 14 Mayıs seçimleri öncesi kentte siyasi gelişmeleri yakından ve en yakıcı haliyle izliyor, değerlendiriyor ve adeta dakika dakika politikanın nabzını tutuyor..



Dijital televizyonculuğun öncüsü Metropol TV; Denizli medya tarihinde yine bir ilki gerçekleştirdi. Ve Mobil Seçim TIRI ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için yollara düştü. Metropol TV, metropol kent Denizli'ye yakışan yayıncılık atılımları ile yine ilklere ve yeniliklere öncülük eden bir medya organı oldu.

Metropol TV sıcak siyaset gündemini ve seçimin nabzını sizler için bu kez dev Seçim TIRI ile tutuyor. Metropol TV SEÇİM TIRI; Denizli’nin dört bir köşesinden, kentin en işlek meydan ve noktalarından yapacağı canlı yayınlar ve programlar ile siyasetin ve 14 Mayıs Seçimi’nin en yakın takipçisi olmayı sürdürecek.



Milletvekilleri adayları, siyasi parti il ilçe başkanları, Belediye başkanları ve yerel yöneticiler, STK ve Oda Başkanları Metropol TV Seçim TIRI Mobil Stüdyosu’nda Türkiye ve Denizli’nin Seçimi’ni değerlendirecek, siyaset gündemine dair en güncel mesajlarını buradan verecek.. Metropol TV Seçim TIRI Yayınları; cebinizde, telefonunuzda ve tabletinizde.. “Denizli’nin Seçimi” Metropol TV ile her yerde…

Kısacası Denizli’nin internet üzerinden yayın yapan ve gerçekleştirdiği yeniliklerle ilklere öncülük eden basın yayın kuruluşu Metropol TV ve Denizli Metropol bu seçim sürecinde ortaya koyduğu performansı ile yine dikkatleri üzerine çekti ve takdir topladı. Metropol TV Seçim TIRI’nın sponsorluklarını ise; Ford Trucks Yarımca Otomotiv ile DNT Uluslar arası Nakliyat Firması üstlendi.

fixed-whatsapp-icon