Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

548 Yazı

(EKOPOLİTİK) METROPOL TV’DE KONUŞTU, TÜRKİYE’YE GÜNDEM OLDU!

AK PARTİ’Lİ ÖK; “İTTİFAK İTTİFAK NEREYE KADAR?”



Son bir aydır siyasi partilerin tamamının ana gündem maddesi olan “ittifaklar, seçim ittifakları ve seçimlere birlikte katılma” tartışma ve açıklamaları son hız devam ederken, konuyla ilgili bir çarpıcı değerlendirme de AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ten geldi.

NİLGÜN ÖK'ÜN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Denizli Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından olan AK Partili Vekil Nilgün Ök 2024 yerel seçimleri öncesi çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı. Nilgün Ök, Metropol TV’de katıldığı programda yerel seçim değerlendirmelerinde bulundu. Ve bu seçimlerde "İttifak yapılmaması gerektiğini' söyledi.



Metropol Dijital Medya Grubu Haberler Müdürü Murat Acar’a seçimlere dair önemli açıklamalar yapan AK Partili Nilgün Ök “MHP’nin de AK Parti’nin de ittifak olmadan, seçime kendi adaylarımızla girmemizin daha doğru olacağını düşünüyorum. İttifak, ittifak nereye kadar? Ben Genel Başkan olsam ittifak yapmam” dedi.



ÖK’ÜN AÇIKLAMALARINA REKOR
TIKLAMA VE GÖRÜNTÜLEME!
Nilgün ÖK’ün Metropol TV’de yaptığı bu açıklama onlarca medya organı, internet haber sitesi, ulusal medya organları ve sosyal medya gazetelerinde (yine Metropol TV kaynak gösterilerek) yayınlandı.



Özetle AK Partili ÖK Metropol TV’de konuştu, Türkiye’nin baş gündemi oldu. Ve toplamda 3 milyonun üzerinde görüntüleme aldı. Haber siteleri, TV kanalları ve gazetelerde “flaş haber, sıcak siyaset” duyuruları ile giren “Nilgün Ök haberine” Metropol TV logosu ile yer verildi.



Kısacası Denizli’de politikanın ve politikacının nabzını tutan Metropol Dijital Medya Grubu yine yapacağını yaptı ve siyasi arenada tozu dumana kattı.   



ÖK; “İTTİFAK İTTİFAK NEREYE KADAR?”
Evet, AK Parti Denizli Milletvekili ve Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli Belediye Başkanlığı dönemindeki Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, Metropol TV’de katıldığı stüdyo programında yerel seçimler için değerlendirmelerde bulundu. Ve yerel seçimlerde "İttifak yapılmaması gerektiğini' söyledi.



Ök, 'Yerelde sen kendini ifade edersen genelle ilgili söz söyleme hakkında sahip olursun" diyerek ittifakın sorunlara sebep olduğunu belirtti. Ök açıklamasına "Ben bir partinin genel başkanı olsam etimi budumu görmek isterim. İttifak ittifak nereye kadar, diye düşünüyorum. Ben bir parti genel başkanı olsam ittifak yapmam" dedi.

fixed-whatsapp-icon