Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

465 Yazı

(EKOPOLİTİK) MARIM BAŞKAN VEKİLİ, KOMŞU AYDIN’DAN BOZBAŞ GENEL SEKRETER OLUYOR!

**DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’DE BU GECE MESAİ VAR!




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını Osman Zolan’dan devralan Denizli’nin yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu belediye mesaisine çok hızlı başladı.



Denizli Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve bütün Daire Başkanlarını akşam saatlerinde belediyede toplayan Başkan Çavuşoğlu “Tanışma, bilgi, brifing ve sunumlar aldığı toplantılar” yapmaya başladığı ileri sürüldü.



Kaybedecekleri bir dakikalarının bile bulunmadığını belirttiği öne sürülen Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun, belediyedeki yeni yapılanmanın da en kısa sürede tamamlanacağını kaydettiği de iddia ediliyor..



Öte yandan CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yeni üst düzey belediye yöneticilerini ne zaman oluşturacağı ve bunu yaparken nelere dikkat edeceği de büyük bir merakla beklenen konular arasında.



İddialara göre CHP Pamukkale’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Denizli’nin CHP’li Efsane Başkanı Ali Marım’ın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Büyükşehir Başkan Vekili olacağı (Zolan döneminin Başkanvekili Ali Değirmenci’nin yerine), Büyükşehir Genel Sekreterliği’ne ise CHP’li komşu Büyükşehir Aydın’dan Özlem Çerçioğlu’nun (Aydın) Genel Sekreter Yardımcısı  “Belediye maliyesi hesap uzmanı” Bülent Bozbaş’ı getireceği öne sürülüyor.



31 Mart Yerel Seçimlerinde, CHP adayı olarak 25 yıl sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bülent Nuri Çavuşoğlu, oyların yüzde 48,12'sini alarak sandıktan birinci çıktı.



Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından da İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı. Daha sonra da Denizli Büyükşehir Belediye binasına geçerek miting havasında gerçekleşen bir törenle Başkan Zolan’dan başkanlık makamını devraldı.

fixed-whatsapp-icon