Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

465 Yazı

(EKOPOLİTİK) MARIM BAŞKAN VEKİLİ, BARTAL VE YAVAŞ BAŞKAN YARDIMCISI...

**BAŞKANLAR DA, YARDIMCILARI DA "ÖRGÜTTEN!"

**MERKEZEFENDİ VE PAMUKKALE'DE BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU!




Denizli'nin en büyük iki ilçesinde belediye başkan yardımcıları belli oldu. Merkezefendi'de CHP Denizli'nin önemli isimlerinden, belediye meclis üyesi ve eski Merkez İlçe Başkanlarından Osman Bartal Başkan Yardımcısı olurken, yine CHP'nin ağırlıklı isimlerinden, belediye meclis üyesi ve eski il başkanı Himmet Yavaş Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu. Kısacası CHP Denizli'nin Belediye Başkanları da, Başkan Yardımcıları da CHP kadrolarından ve örgütten isimler oldu.







MERKEZEFENDİ'DE BAKCAN, BARTAL, TIĞ BAŞKAN YARDIMCISI!
31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasından sonra mazbatalarını alan belediye başkanları koltuklarına otururken, birlikte çalışacakları “başkan yardımcılarını” da belirlemeye başladılar. Denizli’nin il büyüklüğündeki ilçesi Merkezefendi’nin CHP’li Kadın Başkanı Şeniz Doğan’ın 5 yıl boyunca birlikte çalışacağı “Başkan Yardımcıları’nı” belirlediği bildirildi.







Buna göre mevcut Başkan Yardımcısı Avukat Fatma Atıcı Bakcan yeniden Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı olurken, CHP’nin başarılı ve hareketli eski Merkez İlçe Başkanları’ndan Osman Bartal da yine Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirildi.



Öte yandan Başkarcı eski Belediye Başkanı ve Belediye meclis üyesi Osman Tığ da Merkezefendi Belediyesi’nin üçüncü Başkan Yardımcısı oldu. Ve Şeniz Doğan güçlü bir “başkan yardımcıları kadrosu” ile başkanlığının ikinci dönemi için yola çıkmış oldu.



MARIM VE YAVAŞ TAMAM!
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur'un ilk Başkan Yardımcısı eski CHP İl Başkanlarından ve SMMMO Denizli Şube Başkanı Himmet Yavaş olarak netleşirken, diğer iki başkan yardımcısının da kısa süre sonra belli olacağı bildirildi. Bu arada CHP Denizli'nin Efsane Belediye Başkanı ve eski CHP PM üyesi Ali Marım'ın Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği de kesinleşti.



DOĞAN'DAN NEZAKETLİ HAREKET
Öte yandan Şeniz Doğan 31 Mart seçimlerinde İyi Parti’den aday olup karşısına Başkan Adayı” olarak çıkan eski Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun’u ofisinde ziyaret etti. Ve görüş alışverişinde bulundu.

fixed-whatsapp-icon