Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

467 Yazı

(EKOPOLİTİK) ‘MAKAM ARABALARI SERGİSİ’NE MOTOSİKLETLE GELECEK…

**YOK BÖYLE BİR İRONİ!

**İŞTE ÖZGÜR ÖZEL’İN DENİZLİ PROGRAMI; CHP LİDERİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DENİZLİ’YE GELECEK, İL BAŞKANI İLE MOTOSİKLETE BİNECEK VE ÇINAR MEYDANI’NDA BÜYÜKŞEHİR ÖNÜNDE AÇILAN “MAKAM ARABALARI SALTANATI SERGİSİ’Nİ” GEZECEK!




CHP Lideri Özgür Özel önümüzdeki hafta (22-28 Nisan tarihleri arasında bir gün)  Denizli’ye gelecek, İl Başkanı Ali Osman Horzum’la kırmızı Motosiklete binecek ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret edecek.



Ardından Çınar Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi önünde açılan “Makam Arabaları Saltanatı Sergisi’ni” gezecek ve halka hitap edecek!  Özetle; CHP Genel Başkanı Özgür Özel “israfa vurgu yapan” bu çarpıcı sergiye Vespa Motosiklet’le gelecek. Özel’in makam motosikletinin sürücüsü de Denizli İl Başkanı Horzum olacak.



CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Osman Horzum bu hafta sonu, 20-21 Nisan tarihlerinde Ankara’da olacak. Horzum ve Çavuşoğlu’nun bu sırada Genel Başkan Özgür Özel ile görüşüp Denizli ziyaretini netleştireceği öğrenildi. 



“CHP’Lİ BAŞKANLARA EĞİTİM VE SEMİNER KAMPI!”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçilmiş belediye başkanlarını ve CHP il başkanlarını 20-21 Nisan tarihlerinde Ankara’da topluyor. 31 Mart seçimlerinde birinci parti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) değerlendirmeler sürerken, CHP MYK'nın ardından Genel Başkan Özgür Özel, bu sefer de seçilmiş belediye başkanları ile il başkanlarını toplama kararı aldıklarını açıkladı. Ankara’da yapılacak toplantılara Genel Başkan Özgür Özel’in beraberinde Efsane Başkan ve CHP Belediyeler Arası Koordinasyon Başkanı” Yılmaz Büyükerşen başkanlık edecek.



CHP’Lİ BAŞKANLARA DERSLER; BÜYÜKERŞEN HOCA’DAN!
Yılmaz Büyükerşen CHP’li İl Başkanları ve Belediye Başkanları’na “Yerel yönetimlerde CHP Politikaları, Belediyeler Arası Koordinasyon, CHP adına CHP’li Belediyeleri denetleyecek Teftiş Kurulu ve CHP bünyesinde kurulacak Yerel Yönetim Üniversitesi” ile ilgili bilgiler verecek, sunumlar yapacak. CHP’nin “yerelden genele iktidar yürüyüşünün yeni yol haritası ile partinin, emekliler, gençler, kadınlar ve dezavantajlı kesimlerin sorunlarının sürekli gündemde tutulması stratejisi de” il başkanları ve belediye başkanlarına da anlatılacak.



ÇINAR MEYDANI’NDA “MAKAM ARABALARI SALTANATI SERGİSİ”
31 Mart seçimleri öncesi gerçekleştirdiği ilginç ve çarpıcı “propaganda çalışmaları” ile dikkat çeken ve şehir meydanında Büyükşehir Belediyesi önünde açtığı “Fahiş Su Faturaları Sergisi, Yalandan Sergi” gibi sergiler ve etkinliklerle ülke gündemine yerleşen Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Nuri Çavuşoğlu şimdi de yine şehir meydanında; belediye binası önünde “Makam Arabaları Saltanatı Sergisi” açıyor.



Çavuşoğlu’nun sergisini önümüzdeki hafta Denizli’ye gelecek olan CHP Lideri Özgür Özel’in de gezmesi bekleniyor. Evet, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatı ile makam aracı saltanatı sona erdirildi. Belediyede görevli “genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve müdürler” gibi personelin kullandığı araçlar, hizmet binasının yanındaki belediye otoparkına çekildi.



BÜTÜN MAKAMLAR HALKA AİT
31 Mart seçimlerinden büyük bir zaferle çıkarak 25 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştiren ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Bülent Nuri Çavuşoğlu, 11 milyar liranın üzerinde borca sahip olduklarını duyurduktan sonra tasarruf tedbirlerine yöneldi. Çavuşoğlu ilk iş olarak belediye bünyesinde görevli genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve müdürler ile dış görevlendirmelere verilen makam araçlarını bu personelin hizmetinden aldı.



İddiaya göre sayıları 50 ile 70 arasında makam aracı tahsisatları iptal edildi. Başkan Çavuşoğlu makam aracı saltanatını Çınar Meydanı’nda belediye önünde sergileyecek ve halka gösterecek… Çavuşoğlu, “Bu belediye ve belediyedeki tüm makamlar Denizli halkına aittir. Hele hele makam araçları ve şoförleri israfın ete kemiğe büründüğü yerlerdir” dedi.



“ÖZGÜR’LÜK MOTORUNU BÜYÜKŞEHİR’E SÜRECEĞİZ!”
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu seçim başarısının ödülü olarak, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a kendi cebinden ödeyerek 300 bin liralık kırmızı (Vespa Marka) bir motosiklet hediye aldı. CHP Genel Başkanı Özel’in hediyesi Sivas’ta bir Vespa Bayiinde bulunarak sonunda Denizli’deki sahibine, yani CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a teslim edildi. Horzum; hemen “plaka ve ruhsat” işlemlerini hemen başlattı ve tamamladı. Ardından verilen sözün en önemli bölümüne gelindi.



DENİZLİ’DE ÖZEL’E ÖZEL “SALTANAT ARABALARI SERGİSİ VE MİTİNG” HAZIRLIĞI!
Kısacası “Özgür Özel’in Horzum’un kullandığı kırmızı motosikletin arkasına binerek Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne kadar yapacağı” motosiklet seyahatinin ne zaman olacağı konusu da hemen hemen netleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel önümüzdeki hafta Denizli’ye bir ziyarette bulunacak. (Özel’in programı uygun olursa bu ziyaret 23 Nisan Bayramı’na denk getirilmeye çalışılacak) Özel bu ziyaretinde CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’un arkasında “kırmızı motosiklete” binecek ve İl Başkanlığından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu (kısa motosiklet turu ile) kutlamaya gidecek. Bu arada CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum Genel Başkan Özgür Özel için çeşitli sürprizler hazırlandığını da belirtirken, “Motosiklet Turu, Makam Arabaları Saltanatı Sergisi” ve en önemlisi de “Mitingli bir karşılama”  yapılası için kolları sıvamış durumda.



BÖYLE İRONİ GÖRÜLMEDİ; “SALTANAT ARABALARI SERGİSİNE” MOTOSİKLET İLE GELECEK!
Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenen ve “belediye maliyesine” büyük yük getirdiği için toplanan ve kullanımı yasaklanan makam arabaları ile ilgili sergi “motosikletle başkan kutlamasına gelecek olan Özgür Özel’in” bu anlamlı ve esprili hareketiyle de bingo olacak. Denizli İl Başkanı Horzum, “Halkımız neye biniyorsa bizim başkanlarımız ve müdürlerimiz de ona binmeli. Genel Başkanımızın bir motosikletle makam arabaları saltanatı sergisine gelmesi son yılların e önemli ve örnek bir siyasi ironisi olacak!” dedi.
fixed-whatsapp-icon