Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

558 Yazı

(EKOPOLİTİK) “KEPENEK, KURT VE ERTEMUR” CHP PAMUKKALE İÇİN FİNALE Mİ KALDI?

**CHP’DE; PAMUKKALE’Yİ KARIŞTIRACAK YENİ BİR ANKET İDDİASI DAHA!



Seçimlere 90 gün kala CHP Denizli’de “CHP Pamukkale’yi karıştıran karıştıracak” yeni bir iddia ile çalkalanıyor.



Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için 9 ismin geçtiği CHP’de şimdi de yeni bir kamuoyu araştırması için 3 aday adayı isminin araştırıldığı öne sürüldü.



İddiaya göre; CHP Genel Merkezi 9 aday isminin bulunduğu Pamukkale’de sadece, “Yüksel Kepenek, Ali Kurt ve Ali Rıza Ertemur’un” isimlerinin bulunduğu bir telefon anketi başlattı. Ankette diğer adaylar; Adil Demir, İlhan Özcan, Arda Arpacı, Birsen Çelik, Gökhan Çankır ve Şükrü Sezen isimlerinin hiç geçmediği öne sürüldü.    



CHP GENEL MERKEZİ’NİN ANKETİ
PAMUKKALE’Yİ YİNE KARIŞTIRACAK!
Geçtiğimiz haftalarda yine Pamukkale İlçesinde yapılan bir CHP anketinde “resmi olarak başvuran aday adaylarından İlhan Özcan, Gökhan Çankır ve Şükrü Sezen’in” adı hiç geçmemiş, sadece Arda Arpacı, Ali Kurt, Yüksel Kepenek, Birsen Çelik, Ali Rıza Ertemur ve Adil Demir” isimleri geçmişti.



Kısacası CHP Pamukkale’de yılbaşı sonrası yeniden bir kamuoyu araştırması başlatıldığı ve bu ankette vatandaşa sadece üç ismin (Kepenek, Kurt ve Ertemur) sorulduğu belirtiliyor.



CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, eğitimci  Ali Kurt ve CHP Denizli’nin ağır topu, eski milletvekili Ali Rıza Ertemur’un CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adaylığı için “finale kalan 3 aday” olduğu da gelen siyasi kulis haberleri arasında yer alıyor.





BU HABERLER YARIN BU KÖŞEDE

**CHP’DE DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’İ
ALACAK EN SON İKİ FORMÜL!
CHP Denizli'de 10 yılın planını yapıyor... İşte CHP’nin Denizli Büyükşehir’i alacak son formüller.. 1.Formül; Büyükşehir Adayı Hasan Kazdağlı-Pamukkale Adayı Birsen Çelik-Merkezefendi Adayı Şeniz Doğan (2 kadın başkan ve bir eski Rektör’den oluşan bu formül ‘Denizli’de tecrübe kazanacak!’ sloganıyla anılıyor) 2. Formül ise; Büyükşehir Adayı Şeniz Doğan-Pamukkale Adayı İlhan Özcan-Merkezefendi Adayı Birsen Çelik şeklinde formüle ediliyor..





**ATAMAN; “BELEDİYE BAŞKANI OLMAK
KİMSE İÇİN ÇANTADA KEKLİK DEĞİL!”
Mimar-Yazar, Yerel Tarihçi ve politikacı (Ve CHP’nin Denizli eski Belediye Başkan Adayı) Hüsamettin Ataman 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için yaptığı “ilçelerdeki seçim bölgelerinden oy oranı karşılaştırmalı” değerlendirmesinde “Büyükşehir’de ve ilçelerin çoğunluğunda Belediye Başkanlığı hiçbir parti için ‘çantada keklik’ değil” dedi.

Bu Haberleri Sakın Kaçırmayın…

fixed-whatsapp-icon