Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

471 Yazı

(EKOPOLİTİK) İŞTE ÖZGÜR ÖZEL’İN DENİZLİ PROGRAMI!

**ÇAVUSOĞLU'NUN DENİZLİ'LİLERE ÖZEL DAVETİ!



CHP Genel Başkanı Özgür Özel 25 Nisan Perşembe akşamı (bu akşam) Denizli’ye gelecek. Özel akşam saatlerinde CHP Denizli teşkilatları (İl ve ilçe başkanları) ile Büyükşehir ve 15 ilçe belediye başkanı ile yemekli bir toplantı gerçekleştirecek.



Metropol Dijital Medya Grubu Haber Müdürü Murat Acar’ın CHP Genel Merkez Özel Kalem Müdürlüğü’nden edindiği programa göre; CHP Lideri Özgür Özel’in Denizli programı 26 Nisan Cuma günü sabah saat; 09.00’da İl Başkanlığı önünde gerçekleşecek “İl Başkanı Ali Osman Horzum’a Motosiklet Hediye Edilmesi Töreni” ile devam edecek.



Genel Başkan Özel ardından Saat; 09.45’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçecek ve Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret edip kutlayacak. (Bu arada Özel’in “Denizli Büyükşehiri kazanalım, il başkanlığından büyükşehire motosikletle gidelim!” sözlerinin de bu ziyarette gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği ise tam olarak belli değil)  CHP Genel Başkanı Özel Saat; 10.30’da ise Çınar Meydanı’nda Denizli Halkı ile buluşacak ve seçim otobüsünün üzerinden halka hitap edecek. Ardından Saat; 11.30’da Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret edecek olan Özel, Saat; 12.00’de ise Pamukkale Belediyesi’ne geçerek Başkan Ali Rıza Ertemur’u makamında ziyaret edecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Saat; 12.30’da Denizli’den ayrılarak Manisa’ya geçecek.  



ÇAVUSOĞLU'NDAN DENİZLİ'YE ÖZGÜR ÖZEL DAVETİ!
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 26 Nisan Cuma günü saat 10.30'da Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacağını ifade ederek bu özel programa tüm hemşehrilerini davet etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere 26 Nisan Cuma günü Denizli’de yurttaşlar ile bir araya gelecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Başkan Özel'in 26 Nisan Cuma günü saat 10.30'da Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Delikliçınar Meydanı'nda Denizli halkı ile buluşacağını müjdeledi.  Başkan Çavuşoğlu, "Türkiye değişiminin mimarı, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Denizli’de bizlerle birlikte olacak. Sizleri 26 Nisan saat 10.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi önü Çınar Meydanı’na bekliyorum. Sizlerle birlikte güzel günleri ve güzel Denizli’yi beraber yaratmak dileğiyle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.




KARPUZCU BAŞKANA “KAPRUZLU ZİYARET!”
Çocukluğunda Serinhisar’dan tarladan getirdiği karpuzları kamyon kasasında Denizli kent merkezinde satan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na ilginç bir ziyaret gerçekleşti. Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk ile birlikte Denizli Toptancı Hal esnafı Başkan Çavuşoğlu’nu ellerinde karpuzlarla ziyaret ettiler. THF Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Karpuzcu Başkana, Karpuzcu başkandan ziyaret” başlığı attı. CHP; PM Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterince hakkında yapılan ilk haber, “Kamyon kasasında karpuz sattığı kente başkan adayı oldu!” manşetleri ile yayınlanmıştı.



Evet, Bülent Nuri Çavuşoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde “Çocukluğunda kamyon kasasında karpuz sattığı kente belediye başkanı seçildi.” Çocukluk, gençlik ve öğrencilik yıllarında karpuzculuk yapan ve kamyon kasalarında karpuz satan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim döneminde "Karpuzcu başkan adayı" olarak gündeme gelirken, Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk ve beraberindeki halciler, Çavuşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine karpuzla gitti. Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Karpuzcu Başkana, Karpuzcu başkandan ziyaret.. Türkiye Halciler Federasyonu yönetim üyeleri olarak geçmişte birlikte karpuz sattığımız Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samimi sohbetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu'na çok teşekkür ederiz" dedi.



KARPUZCULAR ZİYARET ETTİ, ŞİMDİ SIRADA; “SAĞLIKÇI, AVUKAT VE TURİZMCİLER VAR!”
Küçük yaşlardan itibaren çalışan ve aile ekonomisine katkı için kamyon kasasına karpuz satan, 18 yaşında sağlık memurluğuna başlayan, hem okuyup hem çalışarak avukat cübbesi giyen, ardından turizm sektörüne atılarak aquapark işletmecisi bir turizmci olan Denizli Büyükşehir’in “Sıradan Ve Sahici Halk Adamı Başkanı” Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ilk ziyaret eden heyetlerden biri de “halci esnafı ve karpuzcular” oldu. Peki; çok renkli ve anlamlı bir CV’si ile öyküsü olan aynı zamanda “bir koltukta üç dört karpuz birden taşıyan” Başkan Çavuşoğlu’nu ziyaret için sırada şimdi kimler ya da hangi meslek grupları var? Özgeçmişinden kaynaklı biz şu sıralar “Sağlıkçıların, Avukatların ve Turizmcilerin” Başkan Çavuşoğlu’nu ziyaret edip kutlamasını bekliyoruz…



MARIM AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım’ın en küçük kardeşi Ramazan Marım 63 yaşında iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bir süre önce kalp rahatsızlığı yaşayan Ramazan Marım’ın, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nde bypass operasyonu geçirdiği de belirtildi. İş yerinde kalp krizi geçiren Marım, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. 3 çocuk babası Ramazan Marım’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. (Bu acı haberi duyduğumuzda tam 26-27 yıl önce yaşadığımız Ramazan Marım’lı bir anı düştü aklımıza. Benim, Tahsin Önal’ın ve Ramazan Marım’ın yaşayıp bildiği bir anı. Dün akşam yazıştık Tahsin Önal’la. Kaybı ile kederlendiğimiz Ramazan abiyi bu anıyla mutlu bir tebessüm ile yadetmiş olduk) 



HUZUR VE IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN!
Hayatını kaybeden Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Marım’ın kardeşi Ramazan Marım, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına müteakip Fetih Cami’nden alınıp Servergazi Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına politika ve iş dünyasından yoğun katılım gözlenirken, Başkan Vekili Ali Marım ve Ailesi taziyeleri kabul etti. Ramazan Marım’ın ağabeyleri “Ali Marım, Mustafa Marım ve Mümtaz Marım ile yengesi Sevim Marım, Hulusi Sarıkaya ve Kurtuluş Sarıkaya’yla bütün Marım ve Sarıkaya Ailelerine” acı kayıplarından dolayı Metropol TV Yayın Grubu olarak başsağlığı diliyoruz. Huzur ve Işıklar içinde uyusun.



YARIN;

**DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARPICI BİR ÖYKÜ; “SOLCU MEMUR 15 YILDIR ‘SALON HAPSİ’NDE!”

**ÇAVUŞOĞLU İLE; ALTYAPI BELEDİYECİLİ’NDEN ÜST YAPI (İNSANA YATIRIM VE KÜLTÜR-SANAT) BELEDİYECİLİĞİ’NE..

fixed-whatsapp-icon