Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

426 Yazı

(EKOPOLİTİK) EN TALİHSİZ VEKİL!

*Önce özel otomobilinin benzin kapağı koparıldı, ardından "koronaya" yakalandı, son olarak da önemli trafik kazasında kolu kırıldı.



Talihsizlikler AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök'ün yakasını bir türlü bırakmıyor. Vekil Ök'ün başına son 6 ay içinde gelmeyen kalmadı. Önce Mercedes marka özel otomobilinin benzin kapağı koparılan ve 3 bin kiralık masrafa giren, ardından "koronaya" yakalanıp 2 hafta karantina da kalan Nilgün Ök son olarak da önemli bir trafik kazası geçirdi ve sağ kolu kırıldı.



Denizli'nin Yenişehir semti yolunda kızıyla birlikte özel otomobili ile seyrederken hızla gelen bir aracın çarptığı Milletvekili Nilgün Ök adeta ölümden döndü. Kazada, AK Parti Denizli Milletvekili Ök'ün kolu kırılırken, kızı Ceylin Ök ise hiçbir yara almadı. En son Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kayınvalidesi Nazire Sun'un cenaze törenine katılan Nılgün Ök, kolu alçıli ve askıda haliyle dikkat çekti.



AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nilgün Ök'e üst üste yaşadığı bu talihsizlikler için "geçmiş olsun" diyoruz..

fixed-whatsapp-icon