Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

554 Yazı

(EKOPOLİTİK) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 22 YILDA 40. KEZ DENİZLİ’DE

**DENİZLİ POLİTİKASI’NDA GÜNEŞ SANKİ YİNE TAVAS’TAN DOĞACAK!



Cumhur ittifakı Tavas Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Miting havasında gerçekleşen törende kalabalığa seslenen Tavas Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, "Göz bebeğimiz Tavas'ımızda Cumhur İttifakı seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz. Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde Tavas’ımızda Cumhur İttifakı’nı temsil etme görevini ikinci kez şahsıma tevdi edilmesinin onuru, gururu ve heyecanı içerisinde olduğumu belirtmek isterim.





İNAMLIK, “TAVAS TÜRKİYE YÜZYILI
ŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLACAK!”
2019 Yerel Seçimleri ile geldiğimiz günden bugüne kadar, beyannamemizde yer alan projelerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle tekrar göreve geldiğimizde Türkiye Yüzyılı Şehirleri için gerçek ve üretken belediyecilik anlayışımızla yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.





Cumhur İttifakı tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Tavas Belediye Meydanındaki Seçim Koordinasyon Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ve teşkilat mensuplarının katılımıyla yoğun bir kalabalıkla ve şenlik havasında açıldı.





“BİZ YATILI OKUDUK, TAVAS’A GELMEK
OSMAN’I DA BENİ DE HEP HEYECANLANDIRIR”
Açılış törenine katılan Nihat Zeybekci ve Osman Zolan ilçede büyük bir alkış ve tezahüratla karşılandı. Nihat Zeybekci burada yaptığı konuşmada kendisinin birinci partisinin Türkiye, ikinci partisinin Denizli ve üçüncü partisinin Ak Parti olduğunu belirterek şunları söyledi; “Ben de Başkan Zolan da yatılı okuduk. İkimiz de Tavas hatta Denizli dışında gittik okula. Ben Kütahya’da, Osman Isparta’da okudu. İşte bizler gurbet çocukları olarak Denizli Garajı’na gelip te Tavas dolmuşunu beklerken yüreğimiz pır pır etmeye başlardı.



ZEYBEKCİ; “BİRİNCİ PARTİM
TÜRKİYE, İKİNCİ PARTİM DENİZLİ”
Hele Tavas dolmuşu ile Cankurtaran’ı geçip Tavas makasına girdiğimizde ise heyecanımız bir kat daha artardı. Anamıza, babamıza ve evlerimize kavuşma isteği bizi her defasında yüreğimizden yakalar ve heyecan içinde bırakırdı. İşte bizim Tavas sevdamız bu. Ben hep diyorum. Benim birinci partim Türkiye, ikinci partim Denizli ve Tavas, üçüncü partim ise mensup olduğum AK Parti” dedi.



“BEN TAVAS’IN GELİNİYİM, MEHMET
ALİ’Yİ DE TAVAS’IN DAMADI YAPALIM!”
Hüseyin İnamlık Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök burada yaptığı konuşmada oldukça neşeli idi. Ök karşılaştığı kalabalık topluluk karşısında keyiflendi ve bir de espri yapmadan geçmedi. Tavas halkına hitaben bir konuşma gerçekleştiren MHP Denili İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a bir gönderme de yapan Vekil Ök, “Ben Tavas’ın geliniyim. Mehmet Ali’yi de buradan evlendirip Tavas’ın damadı yapalım” dedi. Nilgün Ök’ün çağrısı alkışlarla karşılandı.



ZOLAN; “CUMHURBAŞKANIMIZIN HER
GELİŞİNDE KAZANAN DENİZLİ OLUYOR!”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13.00'de Özay Gönlüm Meydanı'nda katılacağı mitinge davet etti. Zolan Tavas’ta yaptığı bu çağrıda bugüne kadar onlarca kez Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen yıl şehri 2 kez ziyaret ettiğine de dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13.00'de Özay Gönlüm Meydanı'nda hemşehrilerimizle kucaklaşacak. Her geldiğinde büyük kazanımlar sağlayan Denizlimiz bir kez daha Cumhurbaşkanı ile buluşmanın gururu ve mutluluğunu yaşayacak" diye konuştu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN
22 YILDA 40. KEZ DENİZLİ’DE
Cumhurbaşkanı’nın Denizli'yi çok sevdiğini vurgulayan Zolan, "Denizlimiz bugün Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir olduysa bundan en büyük pay Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği destek, güven ve çizdiği yol haritasıdır. Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da başlattığı gerçek belediyecilik anlayışını benimseyerek Denizlimizde de taş üstüne taş koyduk, hizmet destanları yazdık. Hemşehrilerimizin desteği ve duasıyla inşallah yazmaya da devam edeceğiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın Denizlimizi bir kez daha ziyaret etmesinin coşkusunu, güzelliğini birlikte yaşayacağız" dedi. Denizli; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Şubat’taki ziyareti ile 22 yılda 40. kez geleceği, yani en fazla ziyaret ettiği şehirlerden biri olarak dikkat çekiyor. 



BAŞER’İN MAKAM ARACI, KENDİ ARACI OLACAK!
Cumhur İttifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, standartların dışında bir belediye başkanı olacağını belirterek, kendisinin ve başkan yardımcılarının makam aracı kullanmayacağını açıkladı.Gümüşçay, Alpaslan ve Yenişehir mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ilçenin yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasını arzuladıklarını belirterek, destek istedi. Yerel yönetimler üzerine ihtisas yapan genç iş insanı Başer, "Kapısı herkese açık bir belediye başkanlığı yapacağız. Hemşehrilerimiz randevu almadan belediye başkanı ile görüşebilecek" dedi. Ekrem Başer ayrıca tüm Merkezefendi halkını 22 Şubat Perşembe günü Denizli’de olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.



HALİL PEKDEMİR’DEN MUHTARLARA SÖZ!
AK Parti Pamukkale Başkan Adayı Halil Pekdemir mahalle muhtarları ile toplandı. Ve , “Halil Pekdemir Sözü, Pamukkale’de Hiçbir Mahallenin Tek Bir Eksiği Kalmayacak!” dedi. AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni hizmet döneminde 61 mahallenin tümünde hiçbir eksik kalmayacağını söyledi. Cumhur İttifakı’nın yeni dönem için görevlendirdiği Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, 31 Mart’tan sonra en hızlı şekilde 61 mahallenin tümünde eksikliklerin giderileceği sözünü verdi. Muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek ortak akılla hareket edileceğini dile getiren Pekdemir, 61 mahallenin tümünde tek bir eksik bile kalmayacağını kaydetti. Halil Pekdemir ayrıca tüm Pamukkale sakinlerini 22 Şubat Perşembe günü Denizli’de olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine çağırdı.

fixed-whatsapp-icon