Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

457 Yazı

(EKOPOLİTİK) CUMHUR DENİZLİ’DEN “28 MAYIS DAYANIŞMASI”

**MHP DENİZLİ AK PARTİ’Yİ AĞIRLADI, TİN VE ZOLAN; “CUMHUR İTTİFAKI BU SEÇİMİ 14 MAYIS’TA KAZANDI!”, ÜNAL SEÇİLEMEDİ ANCAK, SİYASİ ÇALIŞMAYA ARA VERMEDİ.. ŞAHİN TİN SEÇİLDİ VE İLK MÜJDEYİ ÇİVRİL’E VERDİ! SEÇİMİN EN ÇOK KİLOMETRE YAPAN İSMİ MHP’Lİ ALTINTAŞ OLDU..

AK Parti Denizli Teşkilatı, Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan geçtiğimiz günlerde 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesinde MHP Denizli İl Başkanlığını ziyaret ederek, seçim çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.



AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkezi’nde MHP Denizli kurmayları ile bir araya geldi. AK Parti Heyeti; MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, başta MHP Milletvekili adayı Ferudun Ünal olmak üzere MHP’li diğer adaylar; Emre Erdoğan, Mehmet Altıntaş ve Raşit Özdemir, ile içlerinde MHP Denizli eski İl Başkanı Cafer Birtürk ve MHP Yöneticileri ile buluştu ve ‘Cumhur İttifakı'nın önemi’ne vurgu yaptılar.



MHP DENİZLİ AK PARTİ’Yİ AĞIRLADI
Buluşmaya ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı'mız kentimiz ve ülkemizde önemli bir başarıya imza attı. Hemşerilerimiz ve halkımız Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine aynı aşkla ve şevkle kol kola, omuza yürümeye devam ediyoruz. Biz ülkemizde teröre, kaosa değil, güvene, huzura ve istikrara vermeye devam edeceğiz. Ben şehrimizde de ülkemizde de 28 Mayıs'ta var gücümüzle mücadele ederek Recep Tayyip Erdoğan'ı omuz omuza Türkiye Yüzyılı'nda 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Buna inancım tamdır” dedi.



28 Mayıs'ta Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden tarihe altın harflerle yazdıracağını vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de “Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs'ta hep beraber canla başla sahada güzel bir çalışmaya imza attık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde inşallah ikinci turda da hep beraber kendilerine destek veren terör örgütü yandaşlarına en güzel cevabı bir kez daha vereceğimizden endişemiz yok. Bizler Cumhur ittifakının mensubu olarak 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğiz. Türkiye'nin yüzyılına altın harflerle başarımızı yazacağımızdan eminiz. Bunu yaparken de asla rehavete kapılmamız gerekiyor. Sandığa gidip oy verenlerin eksiksiz bir şekilde tekrardan sandığa gidip oyunu kullanmasını istiyoruz. Bitmiş ve sonuçlanmış bir seçim olmadığını ve 28 Mayıs'ın sıfırdan başladığını hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.



TİN VE ZOLAN; “CUMHUR İTTİFAKI
SEÇİMİ 14 MAYIS’TA KAZANDI!”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise “Bayrağımız için baş koyduk ve kardeşliğimizi Cumhur ittifakı olarak ilan ettik. Hem Cumhurbaşkanımız hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önderliğinde istikbalimizi ve bekamızı yok etmek isteyenlere karşı hep birlik olduk. Hep beraber inşallah bu ülkeyi parçalatmayacağız ve böldürmeyeceğiz. Bu birlikteliğimiz pazar kadar değil, mezara kadar olacak. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz. İnşallah 28 Mayıs'ta istediğimiz neticeyi alacağız” ifadelerini kullandı.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da “Bugün hamdolsun ki Allah'ım bizi bir ve beraber yolumuza devam ettiriyor. Tabi ki 2019 seçiminde Cumhur İttifakı gücünü ve birlik ile beraberliğini göstermişti. Bizim tek hedefimiz bu vatana hizmet etmek, bayrağımızı dalgalandırmak ve insanların ihtiyaçlarını gidermektir. İnşallah bundan sonra çalışmalarımızı hızla sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı'mıza destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan yeniden seçilecektir” şeklinde konuştu.



SEÇİLEMEDİ ANCAK, SİYASİ
ÇALIŞMAYA ARA VERMEDİ
Bu arada MHP Denizli birinci sıra Milletvekili Adayı Ferudun Ünal’ın ise “vekil seçilememesine rağmen, sahada “bir milletvekili gibi çalıştığı” ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istediği gözleniyor. Ünal, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde milletvekili seçilememesine rağmen, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için ilçe gezilerini sürdürüyor.



MHP Denizli 1. sıra milletvekili adayı Ferudun Ünal, seçimlerin ardından MHP ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunarak desteklerinden dolayı teşekkür edip, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur seçimlerde MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor. İlçe teşkilatlarının çalışmalarına, “Güçlü Türkiye” hayalinin gerçekleşmesi için ara vermeden devam etmesini isteyen Ferudun Ünal, “Türkiye’deki istikrarın bozulmaması ve yatırımların hız kesmemesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan zaferle çıkması lazım. PKK destekçilerinin işbaşına gelmemesi için, vatanın bekası için Milliyetçi olan herkes sandık başına gitmeli ve oyunu Cumhur ittifakı adayı Erdoğan’a vermelidir” dedi.



Serinhisar, Tavas, Kale, Sarayköy, Güney ve Çivril ilçe başkanlıklarında partililerle bir araya gelen Ferudun Ünal, 28 Mayıs’a kadar tüm ilçeleri teker teker yeniden dolaşacağını ve “Türk milletine ve Türk devletine destek” için Cumhur ittifakı adayının yeniden seçilmesinin elzem olduğunu partililere anlattı.



SEÇİMLERİN EN ÇOK KİLOMETRE
YAPAN İSMİ MEHMET ALTINTAŞ OLDU!
Seçimi kazanamamasına rağmen seçim çalışmalarını bırakmayan ve şimdi de ikinci tur için sahaya çıkan isimlerden biri de MHP Denizli Milletvekili Adayı Avukat Mehmet Altıntaş oldu. Seçimlerden 6-7 ay önce MHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden ve vekil adaylığı için siyasi çalışma başlatan MHP Milletvekili Adayı Mehmet Altıntaş seçilemedi ancak, seçim çalışmalarını da bırakmadı. Tavas Hırkalı Mehmet Altıntaş seçim için 35 bin kilometre yol yaptı ve yaklaşık 50 bin kişin elini sıktı. Altıntaş en çok da Tavas-Kale hattında siyasi çalışmalara imza attı. Şimdi de seçimim ikinci turu için gitmedik köy, kasaba ve mahalle bırakmayan MHP’li Altıntaş; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyor.



ŞAHİN TİN, İLK MÜJDEYİ ÇİVRİL’E VERDİ!
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 14 Mayıs’ta yeniden seçildikten sonra ilk müjdeyi Çivril’de verdi. Tin; Çivril OSB için önemli bir adım atıldığını ve yer seçimi onayının çıktığını duyurdu. Şahin Tin; “Üretim ve ihracat merkezi Denizli’mizin sanayisi giderek büyüyor, ilçelere yayılıyor. Çivril Organize Sanayi Bölgesi’nin yerinin kesinleştiği müjdesini vermenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çivril sanayisini güçlendirmek için OSB kurulmasına yönelik çalışmalarda önemli bir mesafe alındığını, yer seçiminin bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu. Milletvekili Şahin Tin, Denizli’nin yatırım ve üretim üssü olması yolunda girişimlerinin katlanarak sürdüğünü belirtti.



“ÇİVRİL OSB’NİN YER SEÇİMİ ONAYLANDI”
Milletvekili Şahin Tin, Çivril halkının heyecanla beklediği OSB projesinin hayal olmaktan çıktığını ve gerçekleşmesi için önemli bir eşiğin geçildiğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin, “Organize Sanayi Bölgeleri yatırım, üretim, istihdam ve ihracat üsleridir. Ekonominin bel kemiği olan OSB’lerin Denizli’mizde her geçen artıyor olması sektörlerdeki çeşitliliğin desteklenmesi, yerli ve milli ürünlerin ulusal ve uluslararası piyasalar da daha da güçlenmesi bakımından büyük önem taşımaktadır. Kent genelinde faaliyetini sürdüren sanayi tesislerinin ilçelerimize de yayılması, yeni yatırımların gelmesi ve Denizli’mizin her bir noktasının gelişmişlik düzeyinin daha da yükseklere taşınması açısından stratejik hamle olarak değerlendiriyoruz” dedi.

fixed-whatsapp-icon