Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

465 Yazı

(EKOPOLİTİK) CHP’Lİ BAŞKANLAR’DAN “DEMOKRASİ DERSİ!”

**ERDOĞAN PORTRESİ ÖNÜNDE FOTOĞRAF VERMEYE İMTİNA ETMEYEN CHP’Lİ BAŞKANLAR DEMOKRATİK BİR DURUŞA İMZA ATTI!

**ALKIŞLAR ÇAVUŞOĞLU VE CHP’Lİ BAŞKANLARA!




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, tarihlerinde ilk kez CHP belediyeciliği ile tanışacak Kale ve Tavas ilçelerini ziyaret etti. Ve Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ile Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ı kutladı.



Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu “Derman belediyecilik ile Kale kazanacak, Tavas kazanacak, Denizli kazanacak” derken, AK Parti’den CHP’li Başkanlar tarafından devralınan iki belediye başkanlığı makamında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portre fotoğrafları önünde kadraj vererek önemli bir “demokratik tavıra” imza attı.



ALKIŞLAR CAVUŞOĞLU VE CHP'Lİ BAŞKANLARA!
Tavas’ta CHP’li Başkan Kadir Tatık ile, Kale’de yine CHP’li Başkan Erkan Hayla ile makam odalarında duvarlarda asılı Erdoğan fotoğrafları önünde kameraların karşısına çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bu olumlu tavrı ve duruşu ile takdir topladı. Bu arada Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ile Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ın da mazbatalarını alıp AK Partili Başkanlar Hüseyin İnamlık ve Mehmet Salih Sağınç’tan devraldıkları Belediye ve makam odalarında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğraf ve resimlerini gelir gelmez kurumların duvarlardan indirmemeleri oldukça dikkat çekiciydi.



ONLAR AK PARTİ’Lİ DEĞİL “CHP’Lİ BAŞKAN”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevlerine yeni başlayan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ile Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ı ziyaret etti. İlk olarak Kale ilçesini ziyaret ederek Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’ya hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Çavuşoğlu’na CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman İnce, meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. Burada vatandaşlarla da selamlaşan Başkan Çavuşoğlu, Kale Belediye Başkanı Hayla’yı makamında ziyaret etti ve görevinde başarılar diledi.



Erkan Hayla tarafından devralınan Kale Belediyesi Başkanlık Makam Odası’nın duvarında Başkan Çavuşoğlu’nun ziyareti sırasında Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portre fotoğrafı da asılıydı. Birkaç gün önce CHP’li Kale Belediye Başkanı  Erkan Hayla görevi devralmış, makamına oturmuştu.



Ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nun ziyarete geldiği makam odasında halen “partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portre resmi” asılıydı. Kısacası bu durumdan ne Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, ne de Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu rahatsızdı. CHP’li Başkanlar makam odasında bir yanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bir yanda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları önünde kameralara poz verdiler ve ziyaret süresince sohbet ettiler.



VE BU BAŞKANLAR ALKIŞLANIR!
Başkan Çavuşoğlu daha sonra Tavas ilçesini ziyaret ederek Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ile bir araya geldi, başarılar diledi. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyaret samimi bir ortamda sürdü. Tavas Belediye Başkanlığı Makamındaki ziyarette Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarihlerinde ilk kez derman belediyecilik ile tanışacak Kale ve Tavas ilçelerinin büyük bir başarıya imza attığını söyledi.



Kadir Tatık tarafından devralınan Tavas Belediyesi Başkanlık Makam Odası aradan birkaç gün geçmesine rağmen hiç değiştirilmemişti. Ve Başkan Çavuşoğlu’nun ziyareti sırasında odanın duvarında Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portre fotoğrafı da asılıydı. Oysa CHP’li Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık birkaç gün önce görevi devralmış, makamına oturmuştu. Ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nun ziyarete geldiği makam odasında halen “partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portre resmi” asılıydı. Kısacası bu durumdan ne Tavas Belediye Başkanı Tatık, ne de Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu rahatsızdı. CHP’li Başkanlar makam odasında bir yanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bir yanda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları önünde kameralara poz verdiler ve ziyaret süresince sohbet ettiler.



HALKIN ZENGİNLEŞTİĞİ BİR BELEDİYECİLİK
Burada özellikle “Halkın zenginleştiği bir Denizli” istediklerine vurgu yapan Başkan Çavuşoğlu: “Huzurlu bir şehrin inşasını hep birlikte yapacağız. Denizli yolculuğumuzda tek şiarımız, hiçbir ayrım yapmadan tüm insanlarımıza ve şehrimize getireceğimiz mutluluk olacak. Bunu da hep beraber başaracağız. Çünkü derman belediyecilik ile Kale kazanacak, Tavas kazanacak, Denizli kazanacak” dedi.
fixed-whatsapp-icon