Mustafa KAYA

Mustafa KAYA

567 Yazı

(EKOPOLİTİK)  CHP DENİZLİ'DE GELECEK 10 YILIN PLANINI YAPIYOR...

CHP Denizli'de 10 yılın planını yapıyor… CHP Denizli’de ilk seçim olan 31 Mart 2024 Yerel Seçimi için düşünülen en son ve en uygun diziliş iddiaya göre; Büyükşehir adayı Hasan Kazdağlı, Pamukkale adayı Birsen Çelik ve Merkezefendi adayı Şeniz Doğan şeklinde formüle ediliyor.



Bu plana göre CHP Denizli’nin gelecek (uzun vade) projeksiyonu; “Bu dönemde büyükşehir adayı olarak memleketi Denizli’ye fayda sağlamaktan başka hiçbir politik gelecek ve siyasi muradı olmayan bir Hasan (Kazdağlı) Hoca, 5 yıl sonra yapılacak yerel seçimin Büyükşehir Adayı olarak hazırlanacak bir Şeniz Doğan, 4 yıl sonra yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olacak Bülent Nuri Çavusoglu, Ali Osman Horzum ve Müjdat İlhan (Ve hatta iş insanı Mehmet Boyar)” şeklinde planlanıyor. 





CHP’DE DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR’İ
ALACAK SON FORMÜL!
İşte bu şekillenmeye bağlı olarak CHP’nin Denizli Büyükşehir’i alacak son formülü de; Büyükşehir Adayı Hasan Kazdağlı-Pamukkale Adayı Birsen Çelik-Merkezefendi Adayı Şeniz Doğan dizilişiyle şekilleniyor.



CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Bu Büyükşehirler CHP tarafından mutlaka alınmalı!” dediği 4 ilden Bursa, Balıkesir ve Manisa’nın CHP’li Büyükşehir Başkan Adayları açıklandı. Ancak geriye sadece dördüncü il Denizli’nin CHP’li Büyükşehir Başkan Adayının açıklanması kaldı.



DOĞAN HALEN YEDEKTE Mİ TUTULUYOR?
CHP Lideri Özgür Özel ve CHP Genel Merkezi Denizli Büyükşehir Adayını seçmek için kılı kırk yarıyor. Büyükşehir için önce Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan üzerinde duran Özel ve CHP kurmayları, Doğan’ın Merkezefendi Başkan Adaylığını henüz ilan etmiş değil.



Ve siyasi kulislerde “Başkan Doğan ismi halen Büyükşehir için yedekte tutuluyor” diyenler bir hayli fazla. CHP Genel Başkanı ve Genel Merkezi’nin bu hafta adı Denizli Büyükşehir için sıklıkla geçen Hasan Kazdağlı’yı Genel Merkeze davet etmesi bekleniyor. 



KARACA; “81 İLDEN HEP BİRLİKTE
SESLENDİK; TERÖRİZME GEÇİT YOK!”
TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca CHP’nin Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilen “Artık Yeter!” açıklaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Denizli’deki “Artık Yeter” basın açıklamasından bir fotoğraf da paylaşan Karaca, “81 ilden hep birlikte seslendik. ARTIK YETER! Pençe Kilit Harekat bölgesinde 12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı. Acımız büyük” dedi. Biri de Denizli Tavaslı olan şehit askerlerimizin isimlerini tek tek sayan Gülizar Biçer Karaca şu açıklamayı yaptı;  



“GENEL BAŞKANIMIZ ÖZGÜR ÖZEL’İN
DE HAYKIRDIĞI GİBİ; ARTIK YETER!”
“Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan, Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar, Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan. Şehitlerimizin her birinin ayrı bir hikayesi, arkada bıraktıkları aileleri, evlatları, eşleri var. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak; 86 milyon için, Türkiye için yeni bir yol açıyoruz. Yolumuz doğrudur. Bu yolda cesaret ve kararlılıkla yürüyeceğiz.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Genel Başkanımız Özgür Özel’in de ifade ettiği gibi, Hain terör saldırılarına, gencecik vatan evlatlarının toprağa düşmesine ARTIK YETER diyoruz.  Bu vatanın, kerpiç evlerde oturan fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine ARTIK YETER diyoruz. Terörden medet umanlara, terörden beslenenlere, milletin acılarını siyasetine malzeme eden kötülüğe ARTIK YETER diyoruz. Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene ARTIK YETER diyoruz.  Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız.  ARTIK YETER!”

BU HABERLER YARIN BU KÖŞEDE;



“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ; EKONOMİK
KRİZİN ÇÖZÜMÜNE BÜYÜK KATKI KOYABİLİR”
**Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığı için CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Ankara’ya çağrılması beklenen Türkiye Ekonomi Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı; "Büyükşehir Belediyeleri Ekonomik Krizin çözümüne büyük katkı koyabilir! Türkiye’nin ekonomik krizden çıkışının anahtarı CHP’li Büyükşehir Belediyeleri olacaktır!" dedi.



ATAMAN; “BELEDİYE BAŞKANI OLMAK
KİMSE İÇİN ÇANTADA KEKLİK DEĞİL!”
**Mimar-Yazar, Yerel Tarihçi ve politikacı (Ve CHP’nin Denizli eski Belediye Başkan Adayı) Hüsamettin Ataman 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için yaptığı “ilçelerdeki seçim bölgelerinden oy oranı karşılaştırmalı” değerlendirmesinde “Büyükşehir’de ve ilçelerin çoğunluğunda Belediye Başkanlığı hiçbir parti için ‘çantada keklik” değil” dedi.

Sakın Kaçırmayın…

 
fixed-whatsapp-icon